CANON XF605

Дистанционно управление и мрежова функционалност

XF605 разполага с 12G-SDI изход и Wi-Fi и Ethernet свързаност, която поддържа поточно предаване през IP във формат H.264 – идеално за поточно предаване на живо.

USB видеоизход

XF605 е първата професионална видеокамера от серия XF, която поддържа изход на видео (UVC) през USB-C порт и може да се използва и като уебкамера. Видеокамерата поддържа и USB PTP протокол, който позволява прехвърляне на файлове от видеокамерата в компютър.

Функции за дистанционно управление

XF605 е съвместима с голямо разнообразие от решения за кабелно и безжично дистанционно управление. Тя поддържа многофункционалния контролер за дистанционно управление Canon RC-V100 и новата функция Browser Remote, оптимизирана за снимане от един оператор с използване на смартфон или таблет. Съвместими контролери за дистанционно управление, като например RC-IP100, също могат да се използват за управление на XF605 като част от конфигурация с няколко видеокамери, включваща Canon PTZ камери и някои кинокамери Cinema EOS.

XF605

Възползвайте се от приложението Content Transfer Mobile, за да оптимизирате трансфера на съдържание или да използвате вградената Wi-Fi или Ethernet връзка за свързване към FTP.

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Заявете вашия интерес към Canon XF605

Бъдете първите, които ще получат най-новата информация за Canon XF605, предложения от Canon, съвети и уроци, последните новини и покани за местни събития.

Свързани статии

  1. Външният вид на Canon XF605, показан в тези снимки и видеозаписи, може да се различава от този на наличния в търговската мрежа продукт.