CANON XF605

Използваемост и гъвкавост

Използваемост и гъвкавост

Усъвършенствани функции на сензорния дисплей

В допълнение към популярния интерфейс за директен контрол с докосване за незабавно управление на автоматичния фокус и настройките от екрана, вграденият 3,5-инчов подвижен LCD сензорен дисплей предлага управление на възпроизвеждането, навигацията в менюто и настройките за запис чрез операции с докосване.
Повече от 100 функции, включително „AF с разпознаване на очи“, „Увеличаване на усилването“ и „Ориентир за фокуса“, могат да бъдат присъединени към 11 програмируеми бутона, разположени на компактния основен модул, които можете да използвате лесно, докато наблюдавате през електронния визьор.

Независими пръстени за управление

Макар и компактна, XF605 е оборудвана с три пръстена за управление, разположени на вариообектива. Фокусът, вариото и отворът на диафрагмата могат да бъдат регулирани независимо чрез пръстените на обектива, всеки от които е с уникално усещане на пипане за прецизен контрол.
XF605

Вградени ND филтри

Вътрешен въртящ се ND филтър позволява творчески контрол над отвора диафрагмата и скоростта на затвора в разнообразни ситуации. Три плътности – ND 1/4, ND 1/16, ND 1/64 – се регулират с помощта на външни бутони, разположени удобно в близост до обектива.

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Заявете вашия интерес към Canon XF605

Бъдете първите, които ще получат най-новата информация за Canon XF605, предложения от Canon, съвети и уроци, последните новини и покани за местни събития.

Свързани статии

  1. Външният вид на Canon XF605, показан в тези снимки и видеозаписи, може да се различава от този на наличния в търговската мрежа продукт.