CANON XF605

Използваемост и гъвкавост

Усъвършенствани функции на сензорния дисплей

В допълнение към популярния интерфейс за директен контрол с докосване за незабавно управление на автоматичния фокус и настройките от екрана, вграденият 3,5-инчов подвижен LCD сензорен дисплей предлага управление на възпроизвеждането, навигацията в менюто и настройките за запис чрез операции с докосване.

Повече от 100 функции, включително „AF с разпознаване на очи“, „Увеличаване на усилването“ и „Ориентир за фокуса“, могат да бъдат присъединени към 11 програмируеми бутона, разположени на компактния основен модул, които можете да използвате лесно, докато наблюдавате през електронния визьор.

XF605_Lifestyle

Независими пръстени за управление

Макар и компактна, XF605 е оборудвана с три пръстена за управление, разположени на вариообектива. Фокусът, вариото и отворът на диафрагмата могат да бъдат регулирани независимо чрез пръстените на обектива, всеки от които е с уникално усещане на пипане за прецизен контрол.

XF605

Вградени ND филтри

Вътрешен въртящ се ND филтър позволява творчески контрол над отвора диафрагмата и скоростта на затвора в разнообразни ситуации. Три плътности – ND 1/4, ND 1/16, ND 1/64 – се регулират с помощта на външни бутони, разположени удобно в близост до обектива.

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Заявете вашия интерес към Canon XF605

Бъдете първите, които ще получат най-новата информация за Canon XF605, предложения от Canon, съвети и уроци, последните новини и покани за местни събития.

Свързани статии

  1. Външният вид на Canon XF605, показан в тези снимки и видеозаписи, може да се различава от този на наличния в търговската мрежа продукт.