CANON XF605

Професионални интерфейси

Гъвкава свързаност

Въпреки компактните си размери XF605 предлага широка гама от професионални портове, включително 12G-SDI за предаване на некомпресиран 4K сигнал през единичен интерфейс, HDMI изход, USB Type-C, два XLR входа и др.

XF605

Многофункционално чехълче за аксесоари

XF605 е оборудвана с многофункционално чехълче за аксесоари с електронни контакти. Съвместими аксесоари могат да бъдат използвани за разширяване на функционалността на видеокамерата, осигурявайки максимална гъвкавост при работа извън студио.

XF605

Разширена гъвкавост за запис на звук

Два XLR входа на страничната ръкохватка на XF605 осигуряват директно свързване на професионални микрофони. Независимите контроли за аудиозапис осигуряват прецизно наблюдение на нивата на звука, за да записвате най-доброто аудио за вашите материали. Достъпен е четириканален запис на звук при комбиниране на входящи сигнали от XLR, 3,5 mm жак или вътрешен стереомикрофон.

XF605

Гъвкавост при едновременно извеждане на сигнали

С възможности за едновременно извеждане на сигнали за EVF, LCD, SDI и HDMI, XF605 предлага лесно конфигуриране за наблюдение на външни монитори или външен запис чрез различни устройства. Електронният визьор и LCD дисплеят поддържат функция View Assist, която позволява на операторите да извършват фина настройка на експонацията за HDR съдържание.

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Заявете вашия интерес към Canon XF605

Бъдете първите, които ще получат най-новата информация за Canon XF605, предложения от Canon, съвети и уроци, последните новини и покани за местни събития.

Свързани статии

  1. Външният вид на Canon XF605, показан в тези снимки и видеозаписи, може да се различава от този на наличния в търговската мрежа продукт.