CANON XF605

Висококачествен образ

Висококачествен образ

Осъзнайте силата и гъвкавостта

Като първата видеокамера от серията XF, която комбинира 4K CMOS сензор тип 1.0 с процесор DIGIC DV7, XF605 задава нов стандарт за професионално качество на изображението от ниво за телевизионно излъчване.

Превъзходна оптика

Оптиката включва два асферични елемента и един елемент с ултранисък коефициент на разсейване (Super UD), което позволява на високопроизводителния 4K обектив от серия L на XF605 да постига изключително качество на изображението в цялата площ на екрана. Гъвкавото 15-кратно оптично варио предлага диапазон на фокусното разстояние 25,5 mm – 382,5 mm (35 mm еквивалент) и осигурява допълнителна гъвкавост чрез функцията „Усъвършенствано варио“ (30-кратно) за заснемане на висококачествено Full HD видео.

Мощен стабилизатор на образа

Стабилизаторът на образа по 5 оси на Canon осигурява изключителна рязкост при снимане без статив или в движение. Като използва комбинация от Стандартен IS, Динамичен IS и Усилен IS, видеокамерата XF605 предлага високоефективно управление на стабилизатора на образа, подпомагайки заснемането на множество различни обекти и ситуации.

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Заявете вашия интерес към Canon XF605

Бъдете първите, които ще получат най-новата информация за Canon XF605, предложения от Canon, съвети и уроци, последните новини и покани за местни събития.

Свързани статии

  1. Външният вид на Canon XF605, показан в тези снимки и видеозаписи, може да се различава от този на наличния в търговската мрежа продукт.