CANON XF605

Авангардна технология за автоматично фокусиране

Разпознаване на лица AF

XF605 се възползва от най-новите постижения на прочутата технология Dual Pixel CMOS AF на Canon. Това е първата видеокамера от серията XF, оборудвана с AF режим за разпознаване на очи, който ѝ позволява да разпознава и проследява хора с голяма прецизност дори когато на преден план се появи друг обект.

Усъвършенстван EOS iTR AF X

XF605 е първата професионална видеокамера, която използва технологията за автоматично фокусиране с изкуствен интелект EOS iTR AF X, която задържа фокуса върху главата на обекта дори когато обектът извърне главата си настрани.

Функция Dual Pixel Focus Guide

При ръчно фокусиране с XF605 потребителите могат да използват ориентир за фокуса на екрана, който използва информация от системата Dual Pixel CMOS AF, за да покаже дали фокусът е пред обекта, или зад него. Когато ориентирът на екрана се оцвети в зелено, операторът знае, че е постигнал прецизен фокус.

Приоритет на лица AF

Функцията „Приоритет на лица AF“ автоматично настройва фокуса, за да проследява лица в кадъра, а функцията „Само лица AF“ ще реагира само когато в кадъра е разпознато лице.

Проследяващ AF

Изберете обект чрез сензорния дисплей или джойстика и XF605 ще поддържа обекта фокусиран, докато той се движи в кадъра.

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Заявете вашия интерес към Canon XF605

Бъдете първите, които ще получат най-новата информация за Canon XF605, предложения от Canon, съвети и уроци, последните новини и покани за местни събития.

Свързани статии

  1. Външният вид на Canon XF605, показан в тези снимки и видеозаписи, може да се различава от този на наличния в търговската мрежа продукт.