CANON XF605

Висока чувствителност и динамичен диапазон

Видеокамерата XF605 позволява вътрешен запис във формат Hybrid Log-Gamma (HLG) и Perceptual Quantization (PQ) и е универсален инструмент за създаване на HDR видеосъдържание в кратки срокове. За продукции, които се нуждаят от разширена гъвкавост за корекции на образа, Canon Log 3 осигурява изключителен динамичен диапазон и улеснява постигането на съгласуван изглед при снимане с няколко видеокамери.

XF605 е първата видеокамера от серия XF, оборудвана с режим на висока чувствителност, което означава, че характеристиките на сензора за снимане при слаба светлина са значително подобрени, осигурявайки чувствителност, еквивалентна на F12 при 2000 lux. Добавена е и нова функция за увеличаване на усилването, която позволява стандартното усилване от –6 dB до 21 dB да бъде незабавно увеличено до 36 dB чрез програмируем от потребителя бутон. XF605 е оборудвана и с инфрачервен режим за снимане в почти пълна тъмнина.

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Заявете вашия интерес към Canon XF605

Бъдете първите, които ще получат най-новата информация за Canon XF605, предложения от Canon, съвети и уроци, последните новини и покани за местни събития.

Свързани статии

  1. Външният вид на Canon XF605, показан в тези снимки и видеозаписи, може да се различава от този на наличния в търговската мрежа продукт.