PIXMA Качество и скорост

Нашата гама PIXMA е проектирана за постигане на най-високото качество на печат. Комбинацията от уникални технологии за печат с патроните за мастило и хартиите на Canon осигурява изключителни резултати, конкуриращи тези на фотолабораториите.

quality-banner-310x180_v2.png

Технология FINE

Насладете се на снимки с превъзходни детайли

FINE е уникална технология за печатаща глава на Canon, която стои в сърцето на всеки принтер PIXMA и предоставя бърз фотопечат с превъзходни детайли. Високопрецизното позициониране на мастилото се постига чрез голям брой разположени нагъсто микроскопични мастилени дюзи, създадени чрез фотолитографски процес.

Хибридна система от мастила

Ясен текст и ярки цветове на снимките

За превъзходно пресъздаване на цветовете в графиките и ясен текст в документите много принтери PIXMA използват багрилни цветни и пигментни черни мастила. Багрилните мастила се използват за фотопечат с изключително качество и ярки цветове, а черните пигментни мастила дават ясни и чисти разпечатки на ситен текст и тънки линии.

hybrid-inks-banner-370x180.png
photo-inks-banner-370x180.png

Фотомастила

Качествени и дълготрайни снимки у дома

Запазете спомените за цял живот Комбинацията от оригинални мастила и фотохартии на Canon допринася за отличното качество на печат, предоставяно от FINE технологията на печатащата глава – за ярки и красиви снимки, които ще бъдат устойчиви на избледняване на цветовете по-дълго.

Мастилата ChromaLife100+ подобряват пресъздаването на цветовете и предоставят по-дълбоко черно за по-наситени снимки. Снимките няма да загубят цветовете си над 200 години във фотоалбум, приблиз. 40 години – поставени зад стъкло (светлоустойчивост) и 10 години – без стъкло (устойчивост на атмосферни влияния).