PIXMA Качество и скорост

PIXMA-logo-and-emblem.pngНашата гама PIXMA е проектирана за постигане на най-високото качество на печат. Комбинацията от уникални технологии за печат с патроните за мастило и хартиите на Canon осигурява изключителни резултати, конкуриращи тези на фотолабораториите.

quality-banner-310x180_v2.png

FINE.png

Технология FINE

Насладете се на снимки с превъзходни детайли

FINE е уникална технология за печатаща глава на Canon, която стои в сърцето на всеки принтер PIXMA и предоставя бърз фотопечат с превъзходни детайли. Високопрецизното позициониране на мастилото се постига чрез голям брой разположени нагъсто микроскопични мастилени дюзи, създадени чрез фотолитографски процес.

hybrid-ink-system.png

Хибридна система от мастила

Ясен текст и ярки цветове на снимките

За превъзходно пресъздаване на цветовете в графиките и ясен текст в документите много принтери PIXMA използват багрилни цветни и пигментни черни мастила. Багрилните мастила се използват за фотопечат с изключително качество и ярки цветове, а черните пигментни мастила дават ясни и чисти разпечатки на ситен текст и тънки линии.

hybrid-inks-banner-370x180.png
photo-inks-banner-370x180.png

6-inks.png

Фотомастила

Качествени и дълготрайни снимки у дома

Запазете спомените за цял живот Комбинацията от оригинални мастила и фотохартии на Canon допринася за отличното качество на печат, предоставяно от FINE технологията на печатащата глава – за ярки и красиви снимки, които ще бъдат устойчиви на избледняване на цветовете по-дълго.

CL100plus.png

Мастилата ChromaLife100+ подобряват пресъздаването на цветовете и предоставят по-дълбоко черно за по-наситени снимки. Снимките няма да загубят цветовете си над 200 години във фотоалбум, приблиз. 40 години – поставени зад стъкло (светлоустойчивост) и 10 години – без стъкло (устойчивост на атмосферни влияния).

CL100.png

Чрез мастилата ChromaLife100 снимките ви ще бъдат устойчиви на избледняване на цветовете по-дълго. Снимки, отпечатани върху PP-201, ще издържат до 100 години във фотоалбум

LUCIA.png

Професионалните пигментни мастила LUCIA предлагат точно пресъздаване на цветовете и по-голяма трайност на разпечатката. Отпечатаните снимки няма да загубят цветовете си приблиз. 200 години във фотоалбум, 80 години – зад стъкло (светлоустойчивост) и 50 години – без стъкло (устойчивост на атмосферни влияния).

print-speed-banner2.png

ISO-ipm.png

Скорости на печат

Узнайте и сравнете реалните скорости на печат

Технологията FINE предоставя висока скорост на печат на снимки и документи. Canon използва най-актуалните ISO стандарти за измерване на скоростите на печат и копиране. Така можете да бъдете напълно сигурни в производителността, когато използвате принтер или многофункционално устройство на Canon.

Данните за дълготрайност на снимките се изчисляват чрез ускорени тестове.

Данните за дълготрайност на снимките с ChromaLife100 се отнасят за мастила CL-541/CL-441 и хартия PP-201

Данните за дълготрайност на снимките с ChromaLife100+ се отнасят за мастила CLI-551/CLI-451 и хартия PT-101

Данните за дълготрайност на снимките с LUCIA се отнасят за мастила PGI-72 и хартия SG-201/LU-101

Мастилата PIXMA iP100 поддържат ChromaLife100 без светлоустойчивост и устойчивост на атмосферни влияния.