PIXMA printers make it easy to connect and print wirelessly using multiple devices.
alt text goes here

Лесна
свързаност

С принтерите PIXMA можете лесно да се свързвате и да печатате безжично с помощта на множество устройства.

Интелигентният начин за печат и сканиране

Открийте колко е лесно да печатате и сканирате безжично, използвайки вашите интелигентни устройства iOS или Android, както и безплатното приложение Canon PRINT.

Изтеглете от App Store
Изтеглете от Google play

Вижте колко малко стъпки са нужни, за да настроите принтера

Set up/register up to 10 printers using the Canon PRINT app and share them among multiple users

Можете бързо да настроите и регистрирате до 10 принтера, използвайки приложението Canon PRINT, и лесно да ги споделяте с множество потребители.

Гледайте видео

Вижте колко е лесно да се свържете със и да печатате от мобилни устройства

Easy to use a PIXMA printer to print documents and photos from their mobile devices

За всички е лесно да използват принтер PIXMA, за да разпечатват документи и снимки от мобилните си устройства благодарение просто на безжична връзка.

Гледайте видео

Вижте как да правите снимки на екрана в PDF в движение

Easy using the Smartphone Capture and Copy function in the Canon PRINT app

Сканирането на документи чрез камерата на вашия смартфон е лесно благодарение на смартфон функцията "Capture and Copy" в приложението Canon PRINT.

Гледайте видео

Регистрирайте се и се свържете с вашия принтер чрез Bluetooth®

Connect quickly to your smart device using the Canon PRINT app

Принтерите PIXMA с технология Bluetooth® ви позволяват бързо да се свързвате с вашето интелигентно устройство с помощта на приложението Canon PRINT.

Гледайте видео

Вижте бързото безжично сканиране в действие

Scanning from PIXMA to mobile device or cloud services is a breeze using the Canon PRINT app

Сканирането от вашата PIXMA към мобилното ви устройство или услуги в облак** е наистина лесно с помощта на приложението Canon PRINT. Просто свържете, изберете и сканирайте.

Гледайте видео

Вижте как да печатате от популярни приложения

Print favorite stories from social media sites in seconds with PIXMA Cloud link

Печатайте вашите любими истории от социалните мрежи като Instagram и Facebook за секунди директно от екрана на принтера с връзката PIXMA Cloud.

Гледайте видео

Лесен печат и сканиране чрез облака

Насладете се на свободата да печатате от и да сканирате към популярни услуги в облак** директно от принтера или използвайки вашето интелигентно устройство чрез приложението Canon PRINT, без да има нужда от настолен компютър.

Незабавен интелигентен печат

Можете незабавно да печатате безжично към вашето интелигентно устройство без да изтегляте каквито и да било приложения благодарение на поддръжката за Apple AirPrint, Mopria за Android и Windows 10 Mobile.

Instantly print wirelessly to your smart device - without downloading any apps

Различното споделяне на снимки

Приложението Message in Print на Canon е творчески начин за споделяне на снимки с изненадващи персонализирани съобщения. Интегрирайте невидима информация или данни, като например видео, музика или текст в разпечатаното съобщение.

Изтеглете от App Store
Изтеглете от Google play

Canon’s Message in Print iPhone app is a creative way

Поддръжка

*Оборудван с Bluetooth® технология (Bluetooth печатaне и сканиране са налични само за устройства с Android). Функциите, налични чрез Bluetooth комуникация и приложението Canon PRINT Inkjet/SELPHY, не са гарантирани за всички смартфони с Android. Знакът и логото на Bluetooth® са регистрирани запазени марки на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на тези марки от Canon Inc. е по лиценз. Другите запазени марки и търговски наименования са собственост на съответните им притежатели.

**Сканиране към облак е достъпно само за потребители на оригинално мастило Canon.

***Изисква интернет връзка и приложението Message In Print, достъпно безплатно в App Store от средата на октомври 2017 г. Съвместим с iPhone 6 или по-нови устройства, работещи с iOS 9.0 или по-нова версия. Вашето устройство трябва да бъде свързано към работеща мрежа с възможност за безжична връзка. Изисква да бъде създадено оригинално съдържание, използвайки приложението/услугата Message In Print, след което да бъде разпечатано на съвместим принтер Canon, пуснат на пазара след август 2009 г., и доставен на получатели, разглеждащи изображения и съдържание през съвместимото приложение Message In Print на тяхното съвместимо устройство. Съвместими размери на хартията включват само 4" x 6" и квадрат 5" x 5", а съвместимите видове носители включват само оригинална фотохартия Canon Glossy, фотохартия Semi-Gloss, фотохартия Luster и фотохартия Matte. Възможни са определени изключения.