PIXMA eфективност

Иновативните технологии на PIXMA позволяват по-лесна и по-ефективна работа с принтера. Най-новата гама включва икономични функции, като например автоматично включване и двустранен печат, които ви помагат да пестите хартия и енергия. PIXMA осигурява максимално удобство и минимално количество похабяване на консумативи.

Автоматично включване

Лесно отпечатване и пестене на енергия

За удобно Wi-Fi отпечатване функцията за автоматично включване активира принтера автоматично, когато започнете да печатате. Благодарение на функцията за автоматично изключване, свързаните чрез USB принтери могат да се изключват автоматично след определен период на бездействие.

Тих режим

Намалете шума при печат

Тихият режим автоматично намалява скоростта на печат, за да се понижи значително шума при работа – за почти безшумен печат у дома. Можете да зададете тази опция чрез компютъра или директно чрез дисплея на принтера. Можете също да го персонализирате така, че да остане включен цял ден или да се включва само в определени часове.

Двустранeн печат

Пестете хартия с автоматичен двустранен печат

Повечето принтери и многофункционални устройства PIXMA предлагат автоматичен двустранен печат, което позволява автоматично отпечатване на професионално изглеждащи двустранни документи. Също така намалява консумацията на хартия и помага за опазване на околната среда.