PIXMA eфективност

Иновативните технологии на PIXMA позволяват по-лесна и по-ефективна работа с принтера. Най-новата гама включва икономични функции, като например автоматично включване и двустранен печат, които ви помагат да пестите хартия и енергия. PIXMA осигурява максимално удобство и минимално количество похабяване на консумативи.

[IMAGE] Auto-Power-on-logo

Автоматично включване

Лесно отпечатване и пестене на енергия

За удобно Wi-Fi отпечатване функцията за автоматично включване активира принтера автоматично, когато започнете да печатате. Благодарение на функцията за автоматично изключване, свързаните чрез USB принтери могат да се изключват автоматично след определен период на бездействие.

[IMAGE] Quiet-mode-logo

Тих режим

Намалете шума при печат

Тихият режим автоматично намалява скоростта на печат, за да се понижи значително шума при работа – за почти безшумен печат у дома. Можете да зададете тази опция чрез компютъра или директно чрез дисплея на принтера. Можете също да го персонализирате така, че да остане включен цял ден или да се включва само в определени часове.

[IMAGE] Автоматичeн двустранeн печат

Двустранeн печат

Пестете хартия с автоматичен двустранен печат

[IMAGE] Двустранeн печат

Повечето принтери и многофункционални устройства PIXMA предлагат автоматичен двустранен печат, което позволява автоматично отпечатване на професионално изглеждащи двустранни документи. Също така намалява консумацията на хартия и помага за опазване на околната среда.

Двустранен печат у дома

Двустранен печат в малкия офис


Отпечатване "2 в 1"

Спестете хартия и мастило

При печат на чернова на документ можете да използвате отпечатване "2 в 1". По този начин две страници от даден документ се отпечатват върху една страница, спестявайки мастило и хартия. Опцията за отпечатване на няколко страници върху една страница е достъпна с всички принтери PIXMA.

Спестете разходи с мастилата XL

Спестете разходи с опционните XL патрони с голям капацитет от Canon, с чиято помощ можете да отпечатвате повече за по-малко. Спестете разходи с двойните или големите опаковки – тези удобни комплекти са много изгодни.

Капацитети за отпечатване на патроните с мастило

Независимо дали купувате патрон с мастило за смяна или чисто нов принтер, броят страници, които можете да отпечатате с един патрон с мастило – наречен също "капацитет за отпечатване на патрона с мастило" – е важен фактор.

[IMAGE] Easy-WebPrint-Ex-logo

Easy-WebPrint EX

Поемете контрол над уебпечата

Easy-WebPrint EX е плъгин за Microsoft Internet Explorer, който позволява да избирате желани секции от уебстраница и да ги отпечатвате като отделен документ.

[IMAGE] Recycling-logo

Рециклиране на касети

Схема за рециклиране на Canon

Canon предлага схеми за рециклиране на мастилени патрони в някои страни. До 100% от стария патрон се рециклира – в нов патрон или в друг продукт, като никоя част от патрона не отива на сметището.

Моля, проверете спецификациите на всеки продукт, за да се уверите за наличността на всяка функция и съвместимостта на софтуера.