Принтери PIXMA за домашен офис

От каквото и да има нужда бизнесът ви, офис принтерите PIXMA предлагат пълноценно, практично решение, което да му помогне да работи по-ефективно. Те отпечатват висококачествени документи с висока скорост и осигуряват по-добра производителност за по-малко пари. Богатата гама възможности за свързване и софтуерни инструменти ви позволява да се възползвате изцяло от функциите на принтера и да ги споделяте безпроблемно в рамките на бизнеса си.

PIXMA for Home Office

Висока производителност

Максимална ефективност с минимални разходи

Нашите офис принтери PIXMA са оборудвани с интелигентни функции, проектирани да предоставят максимална производителност. Със стилните и компактни многофункционални модели можете автоматично да копирате, сканирате или да изпращате по факс големи документи, използвайки изцяло интегрирания ADF. Уникалната технология за печат на Canon ви позволява също така да се наслаждавате на висококачествен печат на A4 документи с високи скорости.

ADF
PIXMA Wi-Fi

Безжична комуникация

Лесен печат и споделяне от мобилни устройства

С наличната гама от модели с Wi-Fi и Ethernet можете лесно да споделяте функциите за печат, сканиране и факс в целия офис. Печатате от множество компютри, както и от смартфони и таблети с помощта на безплатно приложение на Canon или Apple AirPrint.

Някои модели поддържат Google Cloud Print, така че можете да отпечатвате Google Docs, съобщения от Gmail, снимки и PDF файлове практически от всяко място.

Софтуер за офис нужди

Поемете контрола с иновативен софтуер

Софтуерът My Image Garden на Canon комбинира гама от софтуерни инструменти, които да ви помогнат да посрещнете нуждите на вашия бизнес, разчитайки на един лесен за използване интерфейс.

Можете да сканирате документи директно към облачни услуги, като Dropbox и Evernote, за лесно споделяне на документи.

Auto Scan може да разпознае типа документ и да го запамети в правилния формат: PDF или изображение. Добавете защита с парола за подобрена сигурност на документа.

PIXMA Office Software
XL Cartridge

Спестете от разходите за мастило и хартия

По-рентабилните патрони с мастило XL и XXL осигуряват значително повече разпечатки, отколкото стандартните им еквиваленти, като ви спестяват време и пари – идеално, ако печатате много. Автоматичният двустранен печат намалява количеството използвана хартия и създава професионални двустранни документи.

Преносим печат

Portable-PIXMA.jpg

Насладете се на качествен A4 печат в движение с помощта на преносимите принтери PIXMA. Изберете SELPHY за преносим печат на снимки 10x15 cm (4x6”).

A3 печат

PIXMA-A3.jpg

Печатайте във формат A3, като използвате принтерите PIXMA за печат на A3 документи и снимки или специализираните професионални фотопринтери PIXMA за снимки с поразително качество.

Поддръжка

Изтеглете драйвери, софтуер, фърмуер и ръководства и получете достъп до ресурси за онлайн техническа поддръжка и отстраняване на неизправности за вашия мастиленоструен принтер PIXMA.

    Търсите мастила?

    Открийте подходящия патрон с мастило и хартия за вашия принтер за домашния офис или многофункционален принтер PIXMA чрез търсенето на консумативи.

    Нуждаете се от помощ, за да откриете подходящия принтер?

    Открийте най-добрия принтер за дома или офиса чрез нашия помощник за избор на принтери. Сравнете нашите настолни многофункционални, лазерни и мастиленоструйни фотопринтери.