Патрони с мастило за PIXMA

Някои неща работят по-добре заедно. Точно затова е добра идея да използвате оригинални мастила и фотохартии от Canon, които са създадени в съответствие с принтерите PIXMA за постигане на възможно най-добрите резултати. За красиви снимки с дълготрайно качество се доверете на произведените от Canon мастила.

Защо да използвате оригинални консумативи Canon?

Оригиналните мастила от Canon постигат най-доброто с вашия принтер Canon, така че винаги може да сте сигурни в изключителните резултати. С мастилата от Canon вашият принтер Canon винаги ще има максимална производителност.

По-ярки и по-прецизни цветове


Формулата на оригиналните мастила Canon ви позволява да постигнете невероятни ярки и прецизни цветове, които правят снимките наистина незабравими. Тоновете на кожата изглеждат много естествено, а ярките цветове са наситени и реалистични. Пигментното черно мастило, използвано за печат на документи, гарантира отчетлив и ясен печат на ситен текст и тънки линии.

Дълготрайни снимки


Оригиналните мастила Canon и фотохартиите си пасват идеално. В резултат на това можете да постигате разпечатки с изключително качество у дома, които са устойчиви на избледняване. Печатът с нашите фотопринтери и оригинални мастила ChromLife100, ChromaLife100+ или LUCIA върху фотохартии на Canon запазва снимките ви за цял живот.

Защитете принтера си


Уникалната технология на FINE печатащата глава на Canon, използвана във всеки принтер PIXMA, предоставя отлично качество на изображението и висока скорост при печат на документи. С малкия диаметър на отвора на мастилените дюзи (до 0,009mm) е важно да се използват мастила, създадени специално да работят с прецизните печатащи глави FINE. Оригиналните мастила поддържат постоянно високо качество на печат и удължават живота на вашия принтер.

Как да разпознаете оригиналните мастила?

Оригиналните патрони с мастило Canon се произвеждат в два вида опаковки: картонена или пластмасова. По-долу ще откриете информация как да ги разпознаете.

Мастило в картонена опаковка

Копие от [MASTER] Снимка_XL-мастила

За да ви помогнем да разпознаете оригиналното мастило Canon, върху картонените опаковки на всички оригинални патрони с мастило е поставена уникална холограма на Canon. Холограмите имат уникални характеристики, благодарение на които холограмата се променя в зависимост от ъгъла, от който я наблюдавате. Думите "Canon" и "Genuine" се виждат от различните ъгли, а правите линии на графиките се променят във вълнообразни.

Мастило в пластмасова опаковка

Копие от [MASTER] Снимка_XL-мастила

Блистерната опаковка (от термоформирана пластмаса) предлага на търговските обекти оптимална защита на продукта и представително оформление, подходящо за рафта. Уникалната и ексклузивна за Canon форма на блистерната опаковка в комбинация с висококачествената изработка (печат и запечатване) ви гарантира, че ще разпознаете лесно оригиналния продукт. Нашата блистерна опаковка за мастило се произвежда от минимум 70% рециклирани материали.

Открийте информация относно типа на системите от мастила и технологиите, които стоят зад мастилата PIXMA. Узнайте как се изчислява броят на страниците, които можете да отпечатвате с всяко мастило, и колко може да спестите с мастилата XL.

FINE патрони

[MASTER] Снимка_FINE патрон

Системата FINE ви предоставя максимално удобство със само два патрона, които трябва да сменяте. Цветните патрони съдържат мастило циан, магента и жълто за цветен печат, а патронът с черно мастило съдържа пигментно черно за отпечатване на текст. Тази система най-често се използва в принтерите от нисък клас.

Отделни патрони с мастило

[MASTER] Снимка_Отделни патрони с мастило

Системата с отделни патрони с мастило оптимизира ефективността на мастилото, тъй като мастилата с различни цветове се намират в отделни сменяеми патрони – така че сменяте отделните цветове, когато се изразходват. С 5 или повече цветни мастила системите с отделни патрони с мастило осигуряват висококачествен печат и се използват в принтери от среден и висок клас.

Спестете разходи с мастилата XL

Спестете разходи с опционните XL патрони с голям капацитет от Canon, с чиято помощ можете да отпечатвате повече за по-малко. Спестете разходи с двойните или големите опаковки – тези удобни комплекти са много изгодни.

Капацитети за отпечатване на патроните с мастило

Независимо дали купувате патрон с мастило за смяна или чисто нов принтер, броят страници, които можете да отпечатате с един патрон с мастило – наречен също "капацитет за отпечатване на патрона с мастило" – е важен фактор.

Търсене на консумативи

Открийте подходящия патрон с мастило и хартия за вашия принтер PIXMA чрез процедурата за търсене на консумативи. Създавайте висококачествени и дълготрайни снимки или професионално изглеждащи документи с оригинални консумативи от Canon.