Фотопринтери PRO


Професионални A3 мастилено-струйни фотопринтери

Поемете пълен творчески контрол над изображенията си с гамата професионални фотопринтери PIXMA. Тези мастиленоструйни A3 фотопринтери със системи от 8, 10 или 12 мастила неизменно доставят резултатите, които изображенията ви заслужават.

Професионални A2 мастилено-струйни фотопринтери

Насладете се на възможността да отпечатвате невероятни изображения до формат A2 с невероятно качество. Възползвайте се от нашите високи скорости на печат и цветови съчетания: с разнообразни типове печатни носители – гланцова, матирана, художествена хартия и канаваца, с които ще получите желания изглед и атмосфера.

Създаване на профили

Създавайте ICC профили със софтуер за управление на цветовете

Лесно създавайте потребителски ICC профили, оптимизирани за вашия принтер, хартия и уникална работна среда, използвайки спектрометър и софтуера Color Management Tool Pro на Canon. Софтуерът включва лесна за използване помощна процедура за печат на измервателни диаграми, които могат да бъдат разчетени от широк набор от X-Rite устройства за калибриране (Eye-One PRO, Color Munki) – за гарантиране на качеството и прецизността на цветовете, които желаете.


Нанасяне на мастило върху хартията

Спиращото дъха качество на изображенията, създадени с помощта на гамата професионални фотопринтери, е идеална комбинация от вашата страст и нашата технология. Canon инвестира години в разработката на системи, базирани на FINE технологията на печатаща глава, и усъвършенстването на мастилата, за да ви даде резултатите, на които днес можете да се наслаждавате. С възможност за избор измежду професионална система с 12 и 10 пигментни мастила и специална система с 8 багрилни мастила, както творческите, така и бизнес потребителите могат да открият най-добрия A3 или А2 фотопринтер, за да постигнат изключително качество на разпечатките по възможно най-ефективния, изгоден и ефикасен начин.

Черно-бели снимки

Със специално разработените за целта монохромни мастила и настройка на драйвера „Print Black and White Photo“ в комбинация с функции като Chroma Optimizer за осигуряване на равномерен гланц и подобрена наситеност на черното гамата професионални принтери на Canon предлага ново ниво на качеството в професионалния монохромен печат.


Поддръжка за вашия професионален фотопринтер PIXMA

Изтеглете драйвери, софтуер, фърмуер и ръководства и получете достъп до ресурси за онлайн техническа поддръжка и отстраняване на неизправности за вашия професионален фотопринтер PIXMA.

Търсене на по-стари модели професионални мастиленоструйни принтери

Намерете информация за спецификации и съвместими консумативи за по-стари модели професионални фотопринтери PIXMA в нашия раздел за архивирани продукти.