Фотопринтери PRO


Професионални A3 мастилено-струйни фотопринтери

Поемете пълен творчески контрол над изображенията си с гамата професионални фотопринтери PIXMA. Тези мастиленоструйни A3 фотопринтери със системи от 8, 10 или 12 мастила неизменно доставят резултатите, които изображенията ви заслужават.

Професионални A2 мастилено-струйни фотопринтери

Насладете се на възможността да отпечатвате невероятни изображения до формат A2 с невероятно качество. Възползвайте се от нашите високи скорости на печат и цветови съчетания: с разнообразни типове печатни носители – гланцова, матирана, художествена хартия и канаваца, с които ще получите желания изглед и атмосфера.

Print Studio Pro

Плъгинът Print Studio Pro на Canon предоставя перфектната връзка в работния процес между вашето изображение и завършения отпечатан продукт. Този уникален софтуер е създаден специално за професионалните принтери PIXMA и ви позволява да постигнете с лекота печат на снимки с експертно качество.

Одобрени хартии

За повече творчески възможности е възможно също да използвате професионалните принтери PIXMA с богата гама специални хартии, като например Baryta, Fine Art или канава. Вижте как да използвате и изтегляте ICC профилите за хартии от други водещи производители на хартия. 

Хартии от Canon

Широката гама от фотохартии на Canon включва гланцирана, полу-гланцирана, матирана и с покритие. В комбинация с мастилата LUCIA или ChromaLife100+ те ярко пресъздават духа на фотографиите ви в безупречни разпечатки, които ще вдъхновяват поколения наред.

Създаване на профили

Създавайте ICC профили със софтуер за управление на цветовете

Лесно създавайте потребителски ICC профили, оптимизирани за вашия принтер, хартия и уникална работна среда, използвайки спектрометър и софтуера Color Management Tool Pro на Canon. Софтуерът включва лесна за използване помощна процедура за печат на измервателни диаграми, които могат да бъдат разчетени от широк набор от X-Rite устройства за калибриране (Eye-One PRO, Color Munki) – за гарантиране на качеството и прецизността на цветовете, които желаете.

PIXMA PRO Output

Нанасяне на мастило върху хартията

Спиращото дъха качество на изображенията, създадени с помощта на гамата професионални фотопринтери PIXMA, е идеална комбинация от вашата страст и нашата технология. Canon инвестира години в разработката на системи, базирани на FINE технологията на печатаща глава, и усъвършенстването на мастилата, за да ви даде резултатите, на които днес можете да се наслаждавате. С възможност за избор измежду професионална система с 12 и 10 пигментни мастила и специална система с 8 багрилни мастила, както творческите, така и бизнес потребителите могат да открият най-добрия A3 фотопринтер, за да постигнат изключително качество на разпечатките по възможно най-ефективния в ценово отношение и ефикасен начин.

Черно-бели снимки

Със специално разработените за целта 3 или 5 монохромни мастила и настройка на драйвера ‘Print Black and White Photo’ в комбинация с функции като Chroma Optimizer за осигуряване на равномерен гланц и подобрена наситеност на черното, гамата професионални принтери PIXMA предлага ново ниво на качеството в професионалния монохромен печат.

Поддръжка за вашия професионален фотопринтер PIXMA

Изтеглете драйвери, софтуер, фърмуер и ръководства и получете достъп до ресурси за онлайн техническа поддръжка и отстраняване на неизправности за вашия професионален фотопринтер PIXMA.

  Търсене на по-стари модели професионални мастиленоструйни принтери

  Намерете информация за спецификации и съвместими консумативи за по-стари модели професионални фотопринтери PIXMA в нашия раздел за архивирани продукти.

  • Canon
  • Принтери
  • ...
  • Професионални A2 и A3 мастилено-струйни фотопринтери