A3 Professional Photo Printers

Професионални фотопринтери

Поемете пълен творчески контрол над изображенията си с професионални фотопринтери на Canon.

Гама A3 професионални фотопринтери

Благодарение на системите от 8, 10 или 12 мастила тези А3 принтери са проектирани да отговорят на нуждите на всеки фотограф: от запалени любители до топ професионалисти.

PIXMA PRO-200

Фокусиран върху фотопечат в ярки цветове, гъвкавост и използваемост, PIXMA PRO-200 е идеалният избор за фотографи любители и амбициозни фотографи.

Научете повече

PIXMA PRO-200 Lifestyle

imagePROGRAF PRO-300

Настолен професионален принтер imagePROGRAF, осигуряващ A3+ разпечатки с изложбено качество с лесен работен процес за уверен печат.

Научете повече

ImagePROGRAF PRO-300

Избор на правилния фотопринтер

Гамата принтери PIXMA Professional е тествана от Дейвид Нотон, пътешественик на Canon, който ни обяснява разликите между системите с пигментни и багрилни мастила.

Усъвършенствани софтуерни решения

Хартии за професионални фотопринтери Canon

Комбинацията от вашия принтер Canon и мастило и фотохартия Canon осигурява оптимални резултати и отлично качество за всяка разпечатка.

Мастило на Canon за професионални принтери

Canon инвестира години в разработката на системи, базирани на FINE технологията на печатаща глава, и усъвършенстването на мастилата, за да ви даде резултатите, на които днес можете да се наслаждавате.

Canon Ink for Pro Printers

Поддръжка на професионални фотопринтери

Изтеглете драйвери, софтуер, фърмуер и ръководства и получете достъп до ресурси за онлайн техническа поддръжка и отстраняване на неизправности за вашия професионален фотопринтер.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Може да се заинтересувате също и от...