Canon PRO photo papers

Фотохартии Canon

Намерете най-подходящата за вас хартия от Canon за мастиленоструйни принтери без значение дали създавате студийни разпечатки с професионално качество за изложби, или забавлявате децата си с творчески проекти. Нашата гама от хартия е съвместима с нашите серии PIXMA PRO и imagePROGRAF PRO.

Изложбено качество

Създадени специално за професионалисти и ентусиасти, тези първокласни хартии винаги осигуряват резултати с изложбено качество. Наличието на подходяща хартия, която да отговаря на вашите творчески амбиции е лесно с всички налични гланцирани, лъскави и матови покрития.

ICC профили

Инсталирайте допълнителни ICC профили, за да разширите обхвата на фотохартиите, поддържани от вашия професионален фотопринтер на Canon, и да дадете на крайните си изображения експертен завършек.

Научете повече тук

Снимки у дома

Възползвайте се от пълния потенциал на своя принтер PIXMA и се насладете на бърз фотопечат в домашни условия с качество на фотолаборатория. Избирайте между гланцирана, полугланцирана или матирана хартия за отпечатване на вашите ваканционни или семейни снимки с наситени цветове.

Творчески проекти

От фотостикери, хартия за трансфер върху текстил и хартия за бизнес презентации до матирана хартия, идеална за поздравителни картички, календари и удивителни 3D хартиени макети – хартията за творчески цели от Canon ви предоставя нови възможности за изразяване на вашата креативност.

Предложения наред с професионалната гама

Може да се заинтересувате също и от...