Мастиленоструйни бизнес принтери MAXIFY

Бизнес принтерите MAXIFY предоставят професионално качество, цветен печат и висока производителност за малки или домашни офиси.  От обикновени до многофункционални принтери с копиране, сканиране и факс, серията MAXIFY предлага висока ефективност и широка гама възможности за свързаност, включително печат от мобилни устройства и облачни услуги.

Принтери за домашен офис

Принтери за малък офис

MAXIFY-range-home-office

Постигнете нови нива на производителност с принтерите за домашен офис MAXIFY.  Идеалният избор за тези, които управляват бизнеса си от къщи – предлагат печат с ниски разходи за домашни офиси и капацитет за отпечатване между 200–1000 страници на месец.

Научете повече

MAXIFY-range-small-office

Увеличете потенциала на своя малък офис с издръжливите и производителни принтери за малък бизнес MAXIFY. Перфектното бюджетно решение за печат за малки офиси с до 5 служители и отпечатване между 250–1500 страници на месец.

Научете повече

MAXIFY-printers-Wi-Fi

Безжични принтери

Wi-Fi свързаността на гамата устройства ви позволява да споделяте безпроблемно функциите на своя безжичен бизнес принтер MAXIFY и да печатате отвсякъде в офиса. Отпечатвайте лесно от смартфони и таблети с безплатното приложение на Canon или AirPrint™ на Apple.

Научете повече

MAXIFY-printers-Cloud-Printers

Принтери за работа в облака

Бизнес принтерите MAXIFY, готови за работа в облака, ви дават свободата да печатате от онлайн облачни услуги директно чрез екрана на принтера. Можете също да печатате от всяко място през интернет чрез мобилни устройства.

Научете повече

MAXIFY-ink-DRHD

Мастила с професионално качество

Мастилата Dual Resistant High Density гарантират ясен текст и ярки цветове. Пигментните мастила MAXIFY имат отлична устойчивост на цветовете и също са устойчиви на маркери и триене – това ги прави перфектни за висококачествени бизнес документи.

Научете повече

MAXIFY-Quick-First-Print

Високоскоростен печат

Никога повече не чакайте за документите си.  Високите скорости на черно-бял и цветен печат и краткото време за отпечатване на първа страница свеждат до минимум времето от натискането на бутона за печат до отпечатването.

MAXIFY-Productive-Software

Продуктивен софтуер

Софтуерът Quick Toolbox на Canon ви дава лесен отдалечен достъп до всички настройки на принтера на едно място. Можете да стартирате Scan Utility за своя многофункционален бизнес принтер и да конфигурирате мрежовата папка за сканиране на документи. Потребителският интерфейс за отдалечен достъп, достъпен от Quick Toolbox, ви позволява да проверявате състоянието на принтера, да конфигурирате облачни услуги и да проверявате регистрите за употреба.

Спестете от разходите за мастило и хартия

XL патрони с мастило с голям капацитет отпечатватцветни документи при ниска цена за страница. Опционният 4-цветен мултипакет съдържа пълен набор мастила за смяна за още по-изгоден печат. Благодарение на автоматичния двустранен печат се намалява количеството използвана хартия и се създават професионално изглеждащи двустранни документи.

MAXIFY-Save-money-on-ink-and-paper
MAXIFY-ink-finder

Търсите мастила?

Открийте правилния патрон с мастило или мултипакет за своя принтер MAXIFY чрез търсенето на консумативи.

Преминете към търсене на мастила

Поддръжка и изтегляния за MAXIFY

Изтеглете драйвери, софтуер, фърмуер и ръководства и получете достъп до онлайн техническа поддръжка, ресурси и отстраняване на неизправности за вашия мастиленоструен бизнес принтер MAXIFY.

Драйвери, софтуер и ръководства за вашия мастиленоструен принтер MAXIFY

Нуждаете се от помощ, за да откриете подходящия принтер?

Открийте най-добрия принтер за дома или офиса чрез нашия помощник за избор на принтери. Сравнете нашите настолни многофункционални, лазерни и мастиленоструйни фотопринтери.

Открийте подходящия за вас принтер

AirPrint е търговска марка на Apple Inc.