Canon Серия MAXIFY MB5150

Серия MAXIFY MB5150

Издръжлив многофункционален цветен мастиленоструен принтер, скенер, копир и факс, който предлага поддръжка за мобилни устройства и облачни услуги, висока скорост на монохромен печат от 24 ipm и лесна интеграция в мрежа.

MAXIFY MB5150

Ползи

 • Бърз печат с 24 ipm монохромно и 15,5 ipm цветно
 • Безжичен печат от смартфони и таблети
 • Облачна свързаност: сканиране към облака или имейл
 • Висок капацитет за отпечатване на мастилата: 2500 страници монохромно/1500 страници цветно
 • Голям капацитет за 250 листа хартия и D-ADF за 50 листа

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Серия MAXIFY MB5150

Малък офис, огромна производителност


Производителен принтер, скенер, копир и факс, проектиран за по-малки офиси, които се нуждаят от високо качество на монохромен и цветен печат с ниски разходи. Устойчивите на маркери и изтриване пигментни мастила DRHD отпечатват наситено черно, дълбоки цветове и ясен текст. Серията MAXIFY MB5150 на Canon предлага A4 печат с изключителна скорост от 24 ipm монохромно и 15,5 ipm цветно, времето за отпечатване на първа страница (FPOT) е едва 6 секунди, а функцията за двустранното сканиране с един пас ви позволява да сканирате още по-бързо.

Изключително икономичен печат


Икономичността е приоритет – от ниската консумация на енергия от едва 0,2 kWh (TEC) до отделните патрони с мастило. Черните патрони с мастило предлагат ISO капацитет за отпечатване 2500 страници, а цветните – 1500 страници, което позволява на офиса ви да работи с по-малко прекъсвания. Опционният мултипакет с 4 цвята мастила предлага още по-изгоден печат.

Повишена производителност и лесно използване


Отпечатването, копирането, сканирането и работа с факс са лесни благодарение на големия 8,8 cm (3,5") TFT цветен сензорен дисплей и подобрения потребителски интерфейс на серията MAXIFY MB5150 на Canon. В допълнение към касетата с голям капацитет за 250 листа и автоматичното подаващо устройство за документи за 50 листа, принтерът предлага двустранен печат и поддръжка на разнообразни формати и типове хартии – от обикновена хартия A4 до етикети, пликове, фотохартия и дори двустранно копиране на документи за самоличност – улеснявайки печата в офиса.

Готовност за мобилна работа, свързване с облачни услуги и продуктивност


Поддръжката на Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria и приложението Canon PRINT осигурява бързо и лесно отпечатване и сканиране от мобилни устройства. Можете да печатате от облака и дори да сканирате и съхранявате документи в популярни облачни услуги като Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive и Concur. Режимът "Точка за достъп" позволява на потребителите на мобилни устройства да се свързват с принтера без Wi-Fi мрежа.

Богати възможности за наблюдение и поддръжка


Филтрирането на IP адреси разрешава достъпа само за избрани потребители, а поддръжката на протокола SMTP позволява защитено сканиране към имейл. Системните администратори могат бързо и лесно да конфигурират принтера и да ограничават конкретни операции, като например сканиране към USB.

Лесна мрежова интеграция


Съвместимостта с протокола SNMP (Simple Network Management Protocol) улеснява интеграцията на устройството в съществуваща офис мрежа. Стандартът SNMP позволява използване на редица функции за отдалечена поддръжка и наблюдение, включително проверка на нивата на мастилата, състоянието за грешки и броячите на страниците.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Серия MAXIFY MB5150, неговите функции и какво може да прави.

Quick 1st Print

Време за отпечатване на първа страница 6 s

Single Pass 2-sided Scan

Сканира документа двустранно

50-sheet 2-sided ADF

Автоматично копиране на множество страници

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Използвайте безжично и споделяйте

250 Sheet Capacity

Производителна обработка на документи

Touch Screen

Лесен за използване 8,8 cm (3,5") сензорен дисплей

Scan to Cloud

Прехвърля документи към облачни услуги

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

 • Серия MAXIFY MB5150
 • Захранващ кабел
 • Конфигурационни патрони с мастило
 • Инсталационен CD диск за Windows (Mac драйвери са достъпни онлайн)
 • Ръководства
 • Кабел за факс/телефонна линия

Модели в тази серия*

MAXIFY MB5150
MAXIFY MB5155
*някои модели са налични само в определени магазини.