Canon Серия MAXIFY MB2150

Серия MAXIFY MB2150

Изключителен многофункционален цветен мастиленоструен принтер, скенер, копир и факс, който предлага печат и сканиране от мобилни устройства и облачни услуги, 19 ipm скорост на монохромен печат и множество мрежови функции.

MAXIFY MB2150

Ползи

 • Бърз печат: 19 ipm монохромно и 13 ipm цветно
 • Wi-Fi комуникация за директен печат от мобилни устройства
 • Отпечатвайте от и сканирайте към облачни услуги
 • Капацитет за отпечатване на мастилата: 1200 страници монохромно и 900 страници цветно
 • Бъдете производителни: капацитет за 250 листа хартия и ADF за 50 листа

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Серия MAXIFY MB2150

Голям капацитет, високо качество


Гъвкав принтер, скенер, копир и факс, проектиран за домашни офиси, които се нуждаят от високо качество на монохромен и цветен печат при ниска цена на страница. С голяма касета за 250 листа хартия и автоматично подаващо устройство за документи за 50 листа серията MAXIFY MB2150 на Canon отпечатва отлично ярки цветове и ясен текст благодарение на устойчивите на маркери и изтриване мастила DRHD. Серията Canon MAXIFY MB2150 отпечатва във формат A4 с висока скорост от 19 ipm монохромно и 13 ipm цветно, като времето за отпечатване на първата страница (FPOT) е едва 6 секунди.

Икономична експлоатация


Икономичността е приоритет – от ниската консумация на енергия от едва 0,2 kWh (TEC) до отделните патрони с мастило с голям капацитет за отпечатване. Черните патрони с мастило предлагат ISO капацитет за отпечатване 1200 страници, а цветните – 900 страници, което ви позволява да работите с по-малко прекъсвания. Опционният мултипакет с 4 цвята мастила предлага още по-изгоден печат.

Производителен и лесен за използване


Двустранният печат и поддръжката на широка гама формати и типове хартия – от обикновена хартия A4 до етикети, пликове, фотохартия и дори двустранно копиране на документи за самоличност, улесняват обичайните задачи за печат в офиса. Създаден да бъде производителен, принтерът е бърз и лесен за употреба: печатът, сканирането, копирането и работата с факс се използват лесно благодарение на цветния дисплей 6,2 cm (2,5") TFT на серията MAXIFY MB2150 на Canon.

Печат от смартфони, таблети и от облака


Поддържат се Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria и приложението Canon PRINT, както и печат от облака и дори сканиране и съхраняване на документи в популярни облачни услуги като Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive и Concur. Режимът "Точка за достъп" позволява на потребителите на смарт устройства да се свързват с принтера без Wi-Fi мрежа.

Възможности за наблюдение и поддръжка


Филтрирането на IP адреси дава права за достъп само на избрани потребители, а поддръжката на протокола SMTP позволява защитено сканиране с изпращане по имейл в рамките на мрежата в офиса. Системните администратори могат бързо и лесно да конфигурират принтера и да ограничават конкретни операции, като например сканиране към USB.

Лесна мрежова интеграция


Системните администратори ще оценят съвместимостта на серията MAXIFY MB2150 на Canon с протокола SNMP (Simple Network Management Protocol) – стандарт за управление на устройства, който улеснява интеграцията на принтера в съществуващи офис мрежи. SNMP позволява използване на редица функции за отдалечена поддръжка и наблюдение, включително проверка на нивата на мастилата, състоянието за грешки и броячите на страниците.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Серия MAXIFY MB2150, неговите функции и какво може да прави.

Quick 1st Print

Време за отпечатване на първа страница 6 s

50-sheet ADF

Автоматично копиране на множество страници

Connectivity (Wi-Fi)

Използвайте безжично и споделяйте

250 Sheet Capacity

Производителна обработка на документи

6.2 cm (2.5”) easy-to-use screen

6,2 cm (2,5") лесен за използване дисплей

Scan to Cloud

Прехвърля документи към облачни услуги*

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

High Page Yield

Ефективни XL мастила

 • Серия MAXIFY MB2150
 • Захранващ кабел
 • Конфигурационни патрони с мастило
 • Инсталационен CD диск за Windows (Mac драйвери са достъпни онлайн)
 • Ръководства
 • Кабел за факс/телефонна линия

Модели в тази серия*

MAXIFY MB2150
MAXIFY MB2155
*някои модели са налични само в определени магазини.