Цялостното решение за малки офиси

За ефективен печат в малки офиси без компромис с производителността качеството и надеждността на серията MAXIFY MB5450 е вашият идеален избор. С високо качество, устойчиви на маркери мастила, Wi-Fi и Ethernet връзка и еднопасово двустранно сканиране можете да отпечатвате големи обеми по-бързо от преди.

Вижте функциите на серията MAXIFY MB5450 в действие

Бърз печат и сканиране

Canon MB5450-quick first print

Бърз печат и сканиране

Технологията Quick First Print осигурява много кратко време за отпечатване на първа страница (FPOT), приблиз. 6 секунди за монохромни разпечатки. Можете също бързо да сканирате двете страни на документ с помощта на еднопасовото 2-странно автоматично подаващо устройство за документи (ADF).

Вижте видео

Свързаност

Printer Series connectivity

Свързаност

Приложението Canon PRINT за iOS и Android ви позволява да отпечатвате и сканирате през Wi-Fi мрежа. MAXIFY Cloud Link ви позволява да отпечатвате от и сканирате към популярни облачни услуги, включително Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive и Concur.

Вижте видео

Подобрете продуктивността

Printers productivity

Подобрете продуктивността

С капацитет за хартия от 500 листа и възможност за резервиране на задача за изпълнение Somers 2 Mk II може да обслужва множество потребители в натоварена офис среда.

Вижте видео

Икономичност

MB5450 Series economical printing

Икономичност

С ниска консумация на енергия, ниски разходи на страница, голям капацитет за отпечатване на мастилата (2500 монохромни и 1500 цветни страници) и комбинирани опаковки (мултипакети) с мастила можете да сте сигурни, че работата ви ще е възможно най-икономична.

Вижте видео

Отдалечено управление

Series remote management

Отдалечено управление

С възможностите за отдалечено управление можете лесно да извършвате наблюдение на устройството, като например аларми за нивата на мастилата, за да поддържате бизнеса си в работно състояние.

Вижте видео
Dual resistant high density ink

Висококачествен печат всеки път

Мастилото Dual Resistant High Density е специално разработено за бизнес печат. Това висококачествено мастило ви предоставя ярки цветове, наситено черно и ясен текст, без да се тревожите от размазване.

Лесна употреба, лесна продуктивност

Голям 8,8 cm цветен сензорен екран предоставя лесен достъп до всички функции на серията MAXIFY MB5450. В допълнение към касетата с голям капацитет за 500 листа, автоматичното подаващо устройство за документи за 50 листа и функцията за двустранен печат серията MAXIFY MB5450 поддържа също различни формати и типове хартии – от обикновена хартия A4 до етикети, пликове, фотохартия и дори двустранно копиране на документи за самоличност – улеснявайки печата в офиса.

Ниски експлоатационни разходи

Със серията MAXIFY MB5450 можете да постигнете превъзходно качество на печат, което не ви струва цяло състояние. С ниска консумация на енергия в комбинация с капацитет за печат от 2500 монохромни и 1500 цветни страници вече има по-големи интервали между смяната на патроните с мастило.

Canon xl ink

Лесно управление и поддръжка

Simple network management protocol

Протоколът SNMP (Simple Network Management Protocol) ви позволява да интегрирате принтера в мрежата на работното си място, което му позволява да работи като част от една натоварена офис среда. Серията MAXIFY MB5450 прави това, като ви дава възможност да проследявате употребата, нивата на мастилата, състоянието за грешки и броячите на страниците на всички принтери във вашата мрежа. Наред с това можете също да филтрирате по IP адреси, за да ограничите достъпа до печат и да осигурите защитено сканиране към имейл.

Спецификации

Първата монохромна разпечатка излиза след 6 секунди

Сканира документа двустранно

Автоматично копиране на множество страници

Използвайте безжично и споделяйте

Производителна обработка на документи.

Лесен за използване 8,8 cm (3,5") сензорен екран

Прехвърля документи към облачни услуги

Готов за работа с таблет и смартфон

Модели в тази серия*

MAXIFY MB5450
MAXIFY MB5455
*някои модели са налични само в определени магазини.

Аксесоари

Може да харесате още...