Canon Серия MAXIFY MB2750

Серия MAXIFY MB2750

Многофункционален цветен мастиленоструен принтер за домашния офис. Серията MAXIFY MB2750 на Canon осигурява мобилен печат и интеграция с облачни услуги, а капацитетът за хартия от 500 листа и бързият монохромен печат със скорост 24 ipm увеличават максимално продуктивността.

MAXIFY MB2750

Ползи

 • Реална производителност: 24 ipm монохромно, 15,5 ipm цветно
 • Wi-Fi и LAN свързаност за печат и сканиране
 • Отпечатвайте от и сканирайте към облачни услуги
 • Капацитет за отпечатване на мастилата: 1200 страници монохромно и 900 страници цветно
 • Голям капацитет за 500 листа хартия и ADF за 50 листа

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Серия MAXIFY MB2750

За домашни офиси, които се нуждаят от продуктивност


Производителен принтер, скенер, копирна машина и факс за домашния офис. С голяма касета за 500 листа хартия и автоматично подаващо устройство за документи за 50 листа серията MAXIFY MB2750 на Canon отпечатва отлично наситено черно, ярки цветове и ясен текст благодарение на устойчивите на маркери и изтриване мастила DRHD. Това качество не е за сметка на скоростта: печат във формат A4 с изключителна скорост от 24 ipm монохромно и 15,5 ipm цветно, като времето за отпечатване на първата страница (FPOT) е едва 6 секунди.

Намалете експлоатационните разходи


Икономичността е приоритет – от ниската консумация на енергия от едва 0,2 kWh (TEC) до отделните патрони с мастило. Черните патрони с мастило предлагат ISO капацитет за отпечатване 1200 страници, а цветните – 900 страници. Опционният мултипакет с 4 цвята предлага пълен комплект мастила за още по-голяма рентабилност.

Проектиран за производителност


Двустранният печат и поддръжката на широка гама формати и типове хартия – от обикновена хартия A4 до етикети, пликове, фотохартия и дори двустранно копиране на документи за самоличност, улесняват обичайните задачи за печат в офиса. Печат, копиране, сканиране и работа факс са възможни само с няколко докосвания благодарение на бързия 7,5 cm (3") TFT цветен сензорен дисплей и подобрения интерфейс.

Готовност за мобилна работа, свързване с облачни услуги и продуктивност


Поддръжката на Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria и приложението Canon PRINT осигурява бързо и лесно отпечатване и сканиране от мобилни устройства. Можете да отпечатвате от облака и да сканирате и съхранявате документи в облачни услуги. Поддържаните услуги включват Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive и Concur. Вграденият режим "Точка за достъп" позволява на потребителите на смарт устройства да се свързват с принтера без Wi-Fi мрежа.

Богати възможности за наблюдение и поддръжка


Функцията за филтриране на IP адреси осигурява ограничаване на достъпа, като разрешава достъп само на избрани потребители, а поддръжката на SMTP протокол позволява защитено сканиране към имейл. Разнообразни други функции позволяват на системните администратори бързо и лесно да конфигурират принтера и да ограничават конкретни операции, като например сканиране към USB.

Интегриране в мрежа


ИТ мениджърите и системните администратори ще оценят съвместимостта на серията MAXIFY MB2750 на Canon с протокола SNMP (Simple Network Management Protocol), който улеснява управлението и интеграцията на устройството в съществуващи офис мрежи. SNMP позволява използване на редица функции за отдалечена поддръжка и наблюдение, включително проверка на нивата на мастилата, състоянието за грешки и броячите на страниците.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Серия MAXIFY MB2750, неговите функции и какво може да прави.

Quick 1st Print

Време за отпечатване на първа страница 6 s

50-sheet ADF

Автоматично копиране на множество страници

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Използвайте безжично и споделяйте

500 Sheet Capacity

Производителна обработка на документи

Touch Screen

Лесен за използване 7,5 cm (3") сензорен дисплей

Scan to Cloud

Прехвърля документи към облачни услуги*

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

High Page Yield

Ефективни XL мастила

 • Серия MAXIFY MB2750
 • Захранващ кабел
 • Конфигурационни патрони с мастило
 • Инсталационен CD диск за Windows (Mac драйвери са достъпни онлайн)
 • Ръководства
 • Кабел за факс/телефонна линия

Модели в тази серия*

MAXIFY MB2750
MAXIFY MB2755
*някои модели са налични само в определени магазини.