Canon MAXIFY iB4150

MAXIFY iB4150

Създаден за функционалност, производителност и надеждност. Бърз печат със скорост 24 ipm монохромно и 15,5 ipm цветно, капацитет за отпечатване на мастилата до 2500 страници, ниски експлоатационни разходи и Wi-Fi – идеален за малък офис.

iB4050_Detail

Ползи

 • Бърз печат с 24 ipm монохромно и 15,5 ipm цветно
 • Wi-Fi и LAN свързаност
 • Печат от популярни облачни услуги
 • Висок капацитет за отпечатване на мастилата: 2500 страници монохромно/1500 страници цветно
 • Производителен капацитет за хартия от 500 листа

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon MAXIFY iB4150

Мощен принтер за натоварени офиси


Цветен мастиленоструен принтер, който има необходимата скорост, капацитет и икономичност, за да стане съществена част от всеки малък офис. С голяма касета за 500 листа хартия MAXIFY iB4150 на Canon отпечатва отлично ярки цветове и ясен текст благодарение на устойчивите на маркери и изтриване мастила DRHD. Canon MAXIFY iB4150 отпечатва във формат A4 с изключителна скорост от 24 ipm монохромно и 15,5 ipm цветно, като времето за отпечатване на първата страница (FPOT) е едва 6 секунди.

Изключително икономичен


От ниска консумация на енергия до патрони с мастило с голям капацитет за отпечатване и отделно сменяеми патрони с мастило MAXIFY iB4150 на Canon е проектиран за намаляване на текущите разходи. Черните патрони с мастило осигуряват ISO капацитет за отпечатване 2500 страници, а цветните – 1500 страници, което позволява на вашия офис да работи, без да сменя постоянно патроните с мастило. Предлага се също и опционният мултипакет, съдържащ комплект от 4 цвята за още по-изгоден печат.

Гъвкав печат в офиса


С MAXIFY iB4150 на Canon е лесно да бъдете продуктивни и да изпълнявате задачите си. Двустранният печат и поддръжката на широка гама формати и типове хартия – от обикновена хартия A4 до етикети, пликове и фотохартия, улесняват обичайните задачи за печат в офиса. С лесни за използване функции MAXIFY iB4150 на Canon е създаден, за да ви предложи всички възможности за печат, от които се нуждаете в обичайната си работа в офиса.

В облака или чрез мобилно устройство


Поддръжката на , Apple AirPrint (iOS), Mopria и приложението Canon PRINT осигурява бързо и лесно отпечатване от мобилни устройства. Можете да отпечатвате дори от популярни облачни услуги като Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote и OneDrive. Вграденият режим "Точка за достъп" позволява на потребителите на смарт устройства да се свързват с принтера без Wi-Fi мрежа.

Лесно управление и наблюдение


MAXIFY iB4150 на Canon осигурява невероятно качество на печат и висока производителност за малки офиси, както и усъвършенствани функции за администриране, които улесняват управлението, поддръжката и контрола. Разнообразни други функции позволяват на системните администратори бързо и лесно да конфигурират принтера и да ограничават конкретни операции.

Мрежова интеграция през SNMP


Съвместимостта на MAXIFY iB4150 на Canon с протокола SNMP (Simple Network Management Protocol) улеснява интеграцията на устройството в съществуваща офис мрежа. SNMP позволява използване на редица функции за отдалечена поддръжка и наблюдение, включително проверка на нивата на мастилата, състоянието за грешки и броячите на страниците.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon MAXIFY iB4150, неговите функции и какво може да прави.

Quick 1st Print

Време за отпечатване на първа страница 6 s

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Използвайте безжично и споделяйте

Auto 2-sided Print

Автоматичен двустранен печат

500 Sheet Capacity

Производителна обработка на документи

MAXIFY Cloud Link

Печат от облачни услуги

Smartphone and Tablet print

Приложение Canon PRINT

Tablet and smartphone ready

Готов за работа с таблет и смартфон

High Page Yield

Ефективни XL мастила

 • MAXIFY iB4150
 • Захранващ кабел
 • Конфигурационни патрони с мастило
 • Инсталационен CD диск за Windows (Mac драйвери са достъпни онлайн)
 • Ръководства
 • Кабел за факс/телефонна линия