CANON EOS C70

Впечатляващо качество на изображението

4K Super 35mm DGO сензор в EOS C70 включва нашата иновативна Dual Gain Output технология, представена за първи път в C300 Mk III, и осигурява изключително чисто качество на изображението при слаба светлина, както и над 16 стъпки на динамичен диапазон.
EOS C70 основен модул

Dual Gain Output сензор, който осигурява повече

Всеки пиксел в DGO сензорът ще чете изображението с две различни нива на усилване – едно високо и едно ниско, които после ще се комбинират, за да образуват едно изображение. Високото отчитане на усилването е оптимизирано за заснемане на чисти детайли в по-тъмните зони, докато ниското отчитане на усилването е оптимизирано за улавяне на детайлите в по-светлите зони. Следователно, когато се комбинират заедно за точност до ниво на пиксели, детайлите и качеството както на осветените зони, така и на зоните със слабо осветление, ще се поддържат и подобрят, което позволява на фотоапарата да постигне впечатляващ висок динамичен диапазон до 16+ стъпки.

За разлика от Dual ISO, предимствата на DGO работят в по-широк диапазон на ISO, възползвайки се максимално от динамичния диапазон и качеството на изображението независимо от средата, в която снимате.

Новият DGO сензор също така е съвместим с Dual Pixel AF, което предоставя на потребителя свободата да постигне изображението, което желае.

DGO сензор, широк динамичен диапазон

Поддръжка на HDR запис

Наслаждавайте се на до 16+ стъпки на динамичен диапазон, когато снимате с Canon Log 2, с характеристики, близки до такива за филм, максимизиращи гъвкавостта на градация и детайлите в тъмните зони.

Canon Log 3 също така осигурява изключителен динамичен диапазон, като същевременно предлага по-ефективен работен процес на градация и свеждане до минимум на шума в тъмните зони.

EOS C70 разполага и с Hybrid Log-Gamma (HLG) и Perceptual Quantization (PQ) за вътрешен запис на HDR кадри незабавно без градация.

Естествена и истинска наука за цветовете

Системата Cinema EOS на Canon е известна с науката за цветовете, която произвежда топли естествени тонове на кожата и жив цвят. EOS C70 има и набор от настройки на цветовата матрица, за да пасва на други типове камери и модели.

EOS C70, възпроизвеждане на живи цветове

Поддръжка на LUT

В допълнение към вградените LUT таблици на Cinema EOS импортирайте персонализирани 3D LUT файлове за вътрешен запис за още по-ефективни работни процеси за цветова обработка.

EOS C70, заснемане на видео с LCD екрана, мъж на езерото

ГОВОРЕТЕ С НАШИЯ ЕКИП

Искате ли да се свържете с представител на Canon?

Моля, попълнете краткия формуляр по-долу, за да заявите продуктов специалист на Canon да се свърже с вас.

Свързани статии

  • СТАТИЯ

    Заснемане на 8K и 4K с предискретизация с Canon EOS R5

    В първите видеозаписи на Canon EOS R5 Martin Bissig и Ivan D’Antonio проучиха как неговите 8K възможности намаляват времето за снимане и разширяват творческите възможности.

  • СТАТИЯ

    Жените в кинопроизводството: навлизане в бизнеса

    Водещи режисьори жени разкриват как са успели да навлязат във филмовия бизнес и предлагат съвети на жени, които се надяват да последват стъпките им.