CANON EOS C70

Професионален интерфейс

Запазете контрола с персонализиращи се бутони, професионални терминали, усъвършенствани органи за управление на аудиото и запис.

Професионален интерфейс

EOS C70, усъвършенстван професионален интерфейс

Усъвършенстван интерфейс

EOS C70 наследява много професионални функции, открити в съществуващите кинокамери Cinema EOS, включително 13 програмируеми от потребителя бутона, два Mini XLR, специални дискове за управление на аудиото и вход/извеждане на времеви код. USB-C портът поддържа Wi-Fi и Ethernet адаптери от други производители.

настройка за управление на усъвършенстван интерфейс

1. Вход 1 (мини XLR с 3 извода)/2. Вход 2 (мини XLR с 3 извода)/3. Порт за микрофон/4. Порт за слушалки/5. USB Type-C порт/6. Дистанционен порт/7. Порт за HDMI изход (Type-A)/8. Порт за вход/извеждане на времеви код (BNC)

Дискове за управление на аудиото

На гърба са разположени два диска за управление на аудиото за независимо регулиране на нивата на запис. За входен източник можете да избирате между линеен вход, вграден стерео микрофон и два XLR входа за микрофон – общо 4 канала за аудио вход.

Дискове за управление на аудиото, EOS C70
снимане с I/O интерфейс

ГОВОРЕТЕ С НАШИЯ ЕКИП

Искате ли да се свържете с представител на Canon?

Моля, попълнете краткия формуляр по-долу, за да заявите продуктов специалист на Canon да се свърже с вас.

Свързани статии

 • Планински колоездач изпълнява каскада във въздуха срещу слънцето. Изображението е заснето от ниска перспектива и рамкирано с червени макове и трева по хълма

  СТАТИЯ

  Заснемане на 8K и 4K с предискретизация с Canon EOS R5

  В първите видеозаписи на Canon EOS R5 Martin Bissig и Ivan D’Antonio проучиха как неговите 8K възможности намаляват времето за снимане и разширяват творческите възможности.

 • Film making, EOS C70

  СТАТИЯ

  Жените в кинопроизводството: навлизане в бизнеса

  Водещи режисьори жени разкриват как са успели да навлязат във филмовия бизнес и предлагат съвети на жени, които се надяват да последват стъпките им.