CANON EOS C70

Адаптивна

Вдъхновена от други камери с RF система за монтиране на Canon, EOS C70 е компактна, лека и разполага с разнообразие от персонализируеми органи за управление, което ви позволява да се адаптирате към всяка ситуация.
Мъж снима с EOS C70, EOS кинокамера

Компактна, лека и надеждна

EOS C70 се отличава с нов дизайн, включващ многофункционална ръкохватка с 3 персонализируеми диска и многопосочно управление с джойстик. Камерата е създадена да бъде здрава и лека високопроизводителна машина благодарение на поликарбонатното тяло с въглеродни влакна. Компактният дизайн също така позволява да бъде удобно монтирана на дронове, жиростабилизатори, ръчни или раменни платформи, както и FPV каски и превозни средства.

EOS C70, заснемане на видео с LCD екрана
Снимане с дрон с EOS C70, момиче в полето
Дрон с професионална кинокамера, EOS C70
Мъж снима с EOS C70, EOS кинокамера

Вградени ND филтри

EOS C70 разполага с новоразработен ултратънък ND филтриращ модул, който е оптимизиран за по-късото разстояние от задния пръстен до сензора отзад на RF гнездото.

Системата с ND филтър с електронно управление поддържа 2/4/6 и разширени 8/10 стъпки, което позволява заснемането на изображение с малка дълбочина на рязкост дори и при светли условия на снимане.

Мъж държи EOS C70, EOS кинокамера, система на ND филтър
ND филтър, EOS C70

Здраво гнездо за безконтактно чехълче

EOS C70 включва здраво гнездо за безконтактно чехълче за монтиране на ръкохватката или служи като чехълче за аксесоари за прикрепяне на различни аксесоари, като външен микрофон.

Изглед отгоре на EOS C70, гнездо за безконтактно чехълче

Отделна вентилационна система с камера

EOS C70 адаптира еквивалентна независима система за въздушен поток, намираща се в нашите кинокамери Cinema EOS от по-висок клас. Тази независима вентилационна конструкция е проектирана да възпрепятства директния удар на въздушния поток върху електронните компоненти. Този дизайн също така предотвратява навлизането на чужди тела, като вода и пясък, в електрическите системи, което прави EOS C70 универсален инструмент за снимане на място.

EOS C70 Ventilation system
Вентилационна система на EOS C70
Дрон с професионална кинокамера, EOS C70

ГОВОРЕТЕ С НАШИЯ ЕКИП

Искате ли да се свържете с представител на Canon?

Моля, попълнете краткия формуляр по-долу, за да заявите продуктов специалист на Canon да се свърже с вас.

Свързани статии

  • СТАТИЯ

    Заснемане на 8K и 4K с предискретизация с Canon EOS R5

    В първите видеозаписи на Canon EOS R5 Martin Bissig и Ivan D’Antonio проучиха как неговите 8K възможности намаляват времето за снимане и разширяват творческите възможности.

  • СТАТИЯ

    Жените в кинопроизводството: навлизане в бизнеса

    Водещи режисьори жени разкриват как са успели да навлязат във филмовия бизнес и предлагат съвети на жени, които се надяват да последват стъпките им.