CANON EOS C70

Професионални и практични функции

EOS C70 е оборудвана с функции, като например Авто ISO, вертикално снимане, директен контрол с докосване и електронен стабилизатор на образа. Пренесете креативността и снимането на видео в следващата ера.
EOS C70, заснемане на видео с LCD екрана, сензорни органи за управление

Директно сензорно управление

EOS C70 е оборудвана с новоразработен и интуитивен директен сензорен интерфейс, който предоставя бърз достъп и контрол на екранните настройки. Просто докоснете елементите, които искате да промените, и плъзнете за регулиране.

EOS C70, директно сензорно управление, авто ISO, автоматично усилване

Авто ISO и автоматичен контрол на усилването (AGC)

EOS C70 е оборудвана с Авто ISO/AGC за гладки преходи, като автоматично регулира чувствителността при преминаване от тъмни на светли места и обратно. Задайте праг, като изберете лимит за ISO, и камерата ще се погрижи за останалото: едно нещо по-малко, за което да се притеснявате, когато снимате, което ви позволява да се съсредоточите върху заснемането на момента.

Вертикално снимане

В допълнение към отворите за закрепване на статив, разположени отдолу на камерата, друг отвор за закрепване, разположен на ръкохватката, улеснява продължителното записване с вертикална ориентация – независимо дали с използване на статив или жиростабилизатор.

Тази възможност за вертикално снимане осигурява гъвкавост при снимане за мобилни смарт устройства или цифрови информационни дисплеи. Просто изберете ориентацията, в която искате да снимате, чрез менюто – или програмирайте бутон за потребителска функция за още по-бърз достъп (метаданни за ориентация на видеото се поддържат само в MP4 запис).

Вертикално снимане, EOS C70
вертикално снимане, EOS C70

Поддръжка за вътрешен електронен IS

EOS C70 е първата кинокамера със Cinema EOS система, която поддържа система за кооперативна стабилизация на изображението с гнездо за RF обективи. Тази система позволява на камерата и обектива да работят в синхрон за най-добрия резултат. Когато комбинирате RF обектив с електронния IS, с който разполага EOS C70, се постига оптимално стабилизиране на изображението. Антивибрационната ефективност също е подобрена в сравнение с конвенционалните EF обективи + електронен IS.

RF обектив

Когато монтирате RF обектив директно към камерата, обективът и корпусът работят в синхрон за оптимална производителност.

Вътрешен електронен IS с RF обектив

EF обективи

Когато монтирате EF обектив чрез адаптера EF-EOS R, обективът и корпусът осъществяват стабилизиране независимо един от друг.

Независима стабилизация на обектива и корпуса

Поддръжка на анаморфни обективи

EOS C70 поддържа анаморфни обективи чрез корекция на изображението както за LCD екрана, така и за HDMI изхода. Фотоапаратът поддържа обективи с коефициент на анаморфност 1.3x и 2x.

Възможност за вертикално снимане, EOS C70

ГОВОРЕТЕ С НАШИЯ ЕКИП

Искате ли да се свържете с представител на Canon?

Моля, попълнете краткия формуляр по-долу, за да заявите продуктов специалист на Canon да се свърже с вас.

Свързани статии

 • СТАТИЯ

  Заснемане на 8K и 4K с предискретизация с Canon EOS R5

  В първите видеозаписи на Canon EOS R5 Martin Bissig и Ivan D’Antonio проучиха как неговите 8K възможности намаляват времето за снимане и разширяват творческите възможности.

 • СТАТИЯ

  Жените в кинопроизводството: навлизане в бизнеса

  Водещи режисьори жени разкриват как са успели да навлязат във филмовия бизнес и предлагат съвети на жени, които се надяват да последват стъпките им.

 • СТАТИЯ

  Първи кадър с Canon EOS C70

  Jolade Olusanya относно това как използва кинокамерата Cinema EOS на Canon, за да заснеме красив филм за поетесата Sophia Thakur.

 • СТАТИЯ

  EOS C70: запознайте се с новата кинокамера Cinema EOS с RF система за монтиране

  Ново монтиране, нов дизайн, нови възможности... Открийте как компактната Super 35mm мощна камера на Canon може да разшири творческите ви възможности.