CANON EOS C70

Кинокамера с EF система за монтиране

Отличаваща се с RF система за монтиране, Cinema EOS C70 свързва DILC и кинокамерите.
EOS C70 камера с обективи

Гнездо с голям диаметър

EOS C70 е първата кинокамера Cinema EOS, която използва революционното RF гнездо за обективи на Canon, отличаващо се с върхова оптична производителност.

EOS C70, RF гнездо
Мъж държи EOS C70, EOS кинокамера
Мъж снима с EOS C70, EOS кинокамера

Система с кратко задно фокусиране

Наличието на по-малко разстояние от задния пръстен до сензора от ок. 20 mm (което е по-малко от половината от разстоянието на DSLR фотоапаратите) позволява на обективите да се побират по-близо до фокусната равнина на сензора на камерата. Това кратко задно фокусиране не само позволява дизайнът на корпуса на камерата да бъде по-компактен, но също така дава повече свобода на оптичната система да се използва за рязкост от ъгъл до ъгъл.

12-пинова система за предаване на данни

Комуникационната система с RF гнездо използва множество канали, специализирани за определени функции; нейната революционна система за данни подобрява сътрудничеството и функционалността на обектива и камерата.

Резултатът са плавен контрол на диафрагмата, AF на по-широка зона и подобрена прецизност на фокуса, както и изключително усъвършенствана оптична корекция и подобрена стабилизация на изображението.

RF обективи, стабилизатор на изображението

Разгледайте гамата от RF обективи

ГОВОРЕТЕ С НАШИЯ ЕКИП

Искате ли да се свържете с представител на Canon?

Моля, попълнете краткия формуляр по-долу, за да заявите продуктов специалист на Canon да се свърже с вас.

Свързани статии

  • СТАТИЯ

    Заснемане на 8K и 4K с предискретизация с Canon EOS R5

    В първите видеозаписи на Canon EOS R5 Martin Bissig и Ivan D’Antonio проучиха как неговите 8K възможности намаляват времето за снимане и разширяват творческите възможности.

  • СТАТИЯ

    Жените в кинопроизводството: навлизане в бизнеса

    Водещи режисьори жени разкриват как са успели да навлязат във филмовия бизнес и предлагат съвети на жени, които се надяват да последват стъпките им.