CANON EOS C70

Новаторска технология за автоматичен фокус

EOS C70 представя следващата стъпка в еволюцията на признатата технология Dual Pixel CMOS AF (DPAF), която предлага още по-голяма производителност.
EOS C70, автоматичен фокус Duel Pixel

Dual Pixel CMOS автоматичен фокус

С RF гнездо в основата на EOS C70, осигуряващо перфектния баланс на оптично, механично и електронно инженерство, създателите на филми вече могат да се възползват от ненадминатия оптичен дизайн, по-бърз автоматичен фокус и комуникация между камерата и обектива, предоставени от RF технологията. С тази революционна система за предаване на RF данни съществуващата DPAF технология се пренася на следващото ниво.


За още по-прецизна работа на автоматичния фокус EOS C70 предлага възможност за настройка на скоростта и реакцията на AF проследяването.


Новоразработен директен сензорен потребителски интерфейс предлага бърз контрол на екранните настройки, регулирането на различни параметри, както и стартиране/спиране на записване. Всичко това с едно докосване.

Функция Dual Pixel Focus Guide

Технологията Dual Pixel CMOS AF с фазова разлика предоставя новаторски графичен ориентир, който представя отклонение на фокуса отпред/отзад. Правоъгълникът става зелен, когато обектът е на фокус, като по този начин подобрява удобството и точността при ръчна смяна на фокуса. Това е особено полезно при прецизната работа с фокуса в 4K.

EOS C70, автоматичен фокус Duel Pixel
AF с интелигентно проследяване

EOS iTR AF X (интелигентно проследяване и разпознаване)

EOS C70 използва система за интелигентно проследяване и разпознаване, базирана на алгоритъм със задълбочено самообучение за изключително прецизно проследяване на лице дори когато обектът не е с лице към камерата.

AF с приоритет на лица / AF с ограничение до лица

Комбинацията от функцията за разпознаване на лица на Canon и технологията Dual Pixel CMOS AF постига отлични резултати при разпознаването на лица и проследяването на движението им.

Проследяване на лице, EOS C70

AF с разпознаване

Благодарение на технологията Dual Pixel CMOS AF на Canon всеки пиксел в сензора може да се използва както за изображения, така и за AF, което означава, че AF може да улавя и проследява обекти – като например очите на обекта – осигурявайки остър и критичен фокус, дори при плитка дълбочина на полето.

AF с разпознаване на лица и очи при режими на бавно и бързо снимане (S&F)

Автофокусът за разпознаване на лица може да проследи лице в кадъра и да фокусира върху него. Благодарение на новия фърмуер, AF с разпознаване на лица и AF с разпознаване на очи вече могат да се използват в режими на бавно и бързо снимане – от 24 – 120P.

ГОВОРЕТЕ С НАШИЯ ЕКИП

Искате ли да се свържете с представител на Canon?

Моля, попълнете краткия формуляр по-долу, за да заявите продуктов специалист на Canon да се свърже с вас.

Свързани статии

  • СТАТИЯ

    Жените в кинопроизводството: навлизане в бизнеса

    Водещи режисьори жени разкриват как са успели да навлязат във филмовия бизнес и предлагат съвети на жени, които се надяват да последват стъпките им.

  • СТАТИЯ

    Заснемане на 8K и 4K с предискретизация с Canon EOS R5

    В първите видеозаписи на Canon EOS R5 Martin Bissig и Ivan D’Antonio проучиха как неговите 8K възможности намаляват времето за снимане и разширяват творческите възможности.