ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЗА НАЙ-ВАЖНИТЕ МОМЕНТИ

Някои моменти заслужават Canon
Животът е изпълнен със специални моменти – големи и малки. Каквито и да са вашите моменти – и където и да са те – уверете се, че сте готови да ги уловите в цялата им прелест, така че да можете да изживявате спомените си винаги, когато пожелаете, и да ги споделяте с приятели и роднини в продължение на години.

Не пропускайте…

УЛОВЕТЕ МОМЕНТИТЕ, КОИТО СА НАЙ-ВАЖНИ ЗА ВАС


Невинаги получавате втори шанс да уловите специалните моменти в живота. Вероятно сте попадали в ситуации, в които един фотоапарат би отразил по-добре случая, отколкото камерата на телефона ви – като събития, при които има слабо осветление, необходимо е бързо фокусиране на бързодвижещи се обекти, както и лесно приближаване на отдалечени обекти.

За моментите, които имат значение

Камерата на телефона ви е удобна за ежедневна употреба. Но какво да кажем за онези специални моменти в живота, когато качеството наистина има значение? Независимо дали става въпрос за почивка, парти, уикенд, сватба, създаване на семейство, или създаване на онлайн съдържание, някои моменти заслужават Canon.
Canon Camera

Време е за ваканция

Толкова дълго сте очаквали този момент – най-накрая е време да стегнете багажа и да се отправите към слънцето!

 • КАКВО ПАРТИ!

  Децата растат бързо, всеки важен момент е ценен – време е да надуете балоните и да запалите свещите...

 • КАКВО ГОТВИТЕ?

  Необходими са много усилия за създаване на перфектното ястие – особено когато имате последователи, които искате да впечатлите!

 • ВИЖТЕ СВЕТА!

  Независимо дали сте планирали всичко, или просто живеете за мига, страхотните моменти в живота ви очакват...

 • СТРАХОТНАТА ПРИРОДА!

  Независимо дали става дума за вдъхновяващи пейзажи, пътека сред природата, или уикенд на къмпинг – просто стегнете раницата си и тръгвайте...

 • ДОБРЕ ДОШЛО НА ТОЗИ СВЯТ!

  Деветте месеца могат да отлетят неусетно – има толкова много неща, които трябва да направите, за да се подготвите за появата на вашето бебе, а толкова малко време!

 • ГОЛЕМИЯТ ДЕН!

  Двама важни човека в живота ви са решили да се женят – няма да пропуснете техния специален ден за нищо на света! Не забравяйте този наистина важен предмет!

Намерете идеалния фотоапарат на Canon за вас

Всички ние сме уникални, както и специалните моменти, които са най-важни за нас. Ето защо ние предлагаме три различни вида фотоапарати в различни форми и размери – DSLR, безогледални и компактни – всички снабдени с най-новите технологии, така че можете да изберете този, който ви подхожда най-добре.

Някои моменти заслужават Canon

Обичате ли да заснемате снимки и видеоклипове? Обичате ли да улавяте важни моменти в живота си? Разочарова ли ви вашият смартфон понякога? Тогава може би е време да се сдобиете с фотоапарат на Canon.
Canon Camera

Лесна употреба

Постигнете страхотни резултати веднага. Ще бъдете изумени от резултатите, които можете да постигнете на мига. Насочи и снимай – перфектно!

Лесен за научаване

Извличането на максимума от вашия фотоапарат е интуитивно и приятно с Canon – бъдете толкова креативни, колкото искате, с темпо, което можете сами да изберете.

Canon Camera
Canon Camera

Отпечатайте спомените си

Снимайте зашеметяващи изображения с висока разделителна способност, които са изключително резки и наситени с ярки цветове. Перфектни за фото албуми.

Усъвършенствано 4K видео

С 4K се наслаждавате на творческата свобода да увеличавате, панорамирате и изрязвате вашите видеозаписи до 200% и пак да получавате Full HD видео.

Canon Camera
Canon Camera

Връзка със смартфон

Свързването на фотоапарат на Canon към вашия смартфон е просто и лесно. Всички фотоапарати разполагат стандартно с Bluetooth и Wi-Fi.

Обектив за всяка ситуация

Знаете ли, че DSLR и безогледалните фотоапарати използват сменяеми обективи? Има обектив за всеки възможен случай!

Canon Camera
Canon Camera

Никога няма да ви разочарова

С фотоапаратите на Canon имате възможност да използвате резервни батерии и карти памет, така че никога да не пропуснете моментите, които са най-важни за вас.

Идеална ергономия

Нашите фотоапарати са ергономично проектирани да прилягат плътно в ръката ви – това ги прави лесни за хващане и трудни за изпускане!

Canon Camera

Уловете вашите моменти, споделете ги незабавно...

Фотоапаратите на Canon имат интелигентна вградена технология, която им позволява да се свързват лесно и бързо с вашия смартфон. Лесно е да споделите своите специални моменти в снимки и видео незабавно със семейството и приятелите си. Фотоапаратът на Canon предоставя идеалното решение за поточно предаване на живо на висококачествено съдържание за вашите последователи в социалните мрежи!

#MOMENTSTHATMATTER

Canon Camera

Свързване с Android

От Google Play Store потърсете и инсталирайте приложението „Canon Camera Connect“ и лесно свържете своя смартфон или таблет с Android към фотоапарат на Canon.

Свързване с Apple

За смартфони или таблети на Apple потърсете и инсталирайте „Canon Camera Connect“ от Apple App Store, за да свържете лесно вашето устройство към фотоапарат на Canon.

Canon Camera
Canon Camera

Как да снимате като професионалист

Нищо не може да се сравни с качеството и творческата свобода, която получавате с истински фотоапарат. С фотоапарат на Canon ще постигнете невероятни резултати веднага.

Поглед зад кулисите
ПРОЦЕС НА СЪЗДАВАНЕ...

Гледайте нашето ексклузивно видео „зад кулисите“, за да видите как беше създадена кампанията „Някои моменти заслужават Canon“. Едноседмичните снимки се състояха в лондонско студио през юни 2022 г. и включваха 10 членове на екипа, 12 модела и безброй чаши кафе!

Кой е ВАШИЯТ специален момент?

Светът е голям, с толкова много приключения, които да изживеем, и всеки от нас има свое собствено уникално пътешествие. Без значение кой сте, къде живеете по света или какво обичате да правите, вашите специални моменти са уникални за вас.

Научете първи

Въведете своя имейл адрес и бъдете в течение с всички наши актуални новини и специални оферти. Можете да ни последвате и в социалните мрежи.
 1. * За повече подробности и спецификации, моля, посетете уебстраницата на съответния продукт.