Не правете компромиси с качеството!

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ВАРИО

Вариообективът на фотоапарата на Canon ви позволява да експериментирате и да бъдете креативни, без да правите компромис с качеството, независимо дали сте навън и снимате в града, или сте сред природата в провинцията.

Вариообективът не служи само да ви позволи да приближите отдалечени обекти, като диво животно или пълна луна, но и ви дава по-добри резултати във всякакви ситуации – от портрети и сгради до храната в чинията ви. Всичко зависи от обектива, който използвате.

Колкото по-малко е фокусното разстояние на вашия обектив, толкова по-широк е зрителният ъгъл, което ви позволява да уловите повече от сцената – защо не разнообразите с обектив с ефект „рибешко око“, който е идеален за снимане на интериор. Или използвайте широкоъгълен обектив, за да усетите вълнението от концерт по съвсем различен начин.

Заснемайте снимки и видео на ежедневието си, които изглеждат много истински, или зашеметяващи портрети на семейството и приятелите си със средно фокусно разстояние. Можете да използвате по-голямо фокусно разстояние, за да приближавате отдалечени обекти – на разстояние от няколко метра до няколкостотин метра!

Всички фотоапарати на Canon използват обектив с оптично увеличение, който открива изцяло нов свят на творческа свобода. Нашите DSLR и безогледални фотоапарати предлагат също възможност за използване на различни обективи, идеално за тези, които обичат по-голяма креативност.

И това е всичко, което трябва да знаете! Разбира се, забавният начин да се научите е просто да започнете да снимате с фотоапарата си. Това е и най-добрият подход да разберете бързо как използването на вариото на вашия обектив ви помага да получите най-добрите резултати във всяка ситуация.

УСПЕХ!