ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

Персонализирайте джаджите си с отпечатани стикери

Изразете креативността си и персонализирайте своя смартфон, лаптоп и други устройства с преносимите принтери на Canon.
Canon SELPHY Square QX10, Canon Zoemini 2 и Canon Zoemini S2 стоят върху бял плат, заобиколени от устройства, включително телефони, слушалки и лаптоп, всички украсени с фотостикери.

В наши дни никога не сме далеч от устройствата си. Независимо дали разглеждаме смартфона си, за да прекарваме времето си по време на пътуване с автобус, работим на лаптопа си в кафене или прекарваме една мързелива сутрин, гледайки любимото си предаване на таблет, нашите джаджи са станали част от нас, така че има смисъл да отразяват нашата личност.

Може би току-що сте започнали университет и искате да сте заобиколени със снимки на приятели от дома си или искате да украсите лаптопа си с мотивационни съобщения, които ще ви вдъхновяват всеки път, когато го включите. Вместо да се придържате към скучна сива машина или обикновен таблет, или да харчите пари за калъф за смартфон, който всъщност не чувствате като „ваш“, персонализирането на устройствата ви може да бъде идеалната възможност да изразите своята индивидуалност. Използвайте любимите си цветове, спомени от пътуване, групови селфита или вдъхновяващи цитати. Той също така помага да направите устройствата си лесно разпознаваеми и може да бъде повод за започване на разговор.

Гамата компактни принтери на Canon улеснява бързия и лесен печат направо от вашия смартфон, а селекцията от самозалепващи хартии означава, че можете да създавате стикери и персонализирани етикети за секунди, които могат да се поставят директно върху устройствата ви.

Жена в лилав пуловер държи смартфон, за да си направи селфи, а жена в тъмносин пуловер се усмихва до нея.

Вдъхновението може да ви връхлети във всеки един момент и с гамата преносими принтери на Canon можете да направите селфи в движение, да го персонализирате в приложение за печат на Canon и да го отпечатате върху хартия за стикери за минути, за да персонализирате незабавно устройството си.

Ще ви трябват

  • Принтер и хартия Canon Zoemini или Canon SELPHY
  • Любимите ви изображения и дизайни

1. Изберете своето изображение

Canon SELPHY Square QX10 стои на маса и разпечатва празнична снимка. До него две ръце изглаждат стикер върху лаптоп, а от другата страна на смартфон се вижда приложението SELPHY Print Layout.

Не можете да намерите подходящ калъф за смартфон или лаптоп? Създайте свой собствен дизайн и го отпечатайте веднага на преносим принтер на Canon, без да правите компромис със стила или да чакате доставка.

Дизайните ви може да варират в зависимост от това какво персонализирате. Има повече място на лаптоп, отколкото на смартфон, така че помислете дали искате да изберете индивидуално изображение – групова снимка от фестивал, снимка на сладко куче или много добро селфи – или колекция от изображения, които могат да бъдат превърнати в колаж. Canon SELPHY Square QX10 създава квадратни разпечатки с поле, подходящо за надпис, което би било идеално за по-големи устройства, като лаптоп или таблет. Гамата Canon Zoemini има два вида хартия за стикери, един правоъгълен и един по-малък кръгъл вариант, който би бил идеален за персонализиране на слушалки и смартфони.

2. Редактирайте изображенията си

Жена в лилав пуловер използва приложение за печат на Canon, за да персонализира снимките си, а Canon Zoemini S2 стои до смартфона на масата.

И двете серии преносими принтери се доставят с придружаващо приложение, което предлага много опции за творчество с дизайна ви, независимо дали става въпрос за колажи или отпечатване на части, рисуване или добавяне на филтри и рамки. Това е идеалният начин да поставите последните лични щрихи преди отпечатване и залепване.

След като сте готови с дизайна си, има много начини да го персонализирате допълнително. С приложенията за снимки и печат на Canon можете да изпробвате различни варианти в телефона си, преди да ги отпечатате.

Canon SELPHY Square QX10 и SELPHY CP1500 са съвместими с приложението Canon SELPHY Photo Layout, което ви позволява да експериментирате с оформления и повърхности на разпечатките. Можете също така да използвате шаблоните за комбиниране на няколко снимки на приложението, за да поставите няколко изображения на един стикер и след това да ги изрежете, за да създадете по-малки дизайни.

Гамата Canon Zoemini е съвместима с приложението Canon Mini Print, което ви позволява да проявите творчество с филтри, рамки, картинки и драскулки, както и с инструменти за колаж и отпечатване на снимки на части.

Canon Zoemini S2 е фотоапарат и принтер за моментални снимки. Вграденото огледало за селфита и ринг лампа означават, че снимките ви вече изглеждат перфектно, но все още можете да си поиграете с тях в приложението Canon Mini Print.

3. Изберете самозалепващата се фотохартия на Canon и отпечатайте

Две ръце държат малък лист с два кръгли стикера, отлепвайки единия. Зад тях Canon Zoemini S2 стои на маса, заобиколен от други разпечатки на снимки.

Можете да свържете смартфона си чрез Bluetooth към принтер от гамата Canon Zoemini, за да отпечатвате дизайни незабавно дори в движение.

Две ръце държат смартфон, на който се вижда снимка с бяла рамка на екрана, а на заден план стои на маса Canon SELPHY Square QX10.

Canon SELPHY Square QX10 се свързва с вашия телефон чрез Wi-Fi и може да отнеме само 43 секунди за отпечатване, така че вашите снимки да могат да се прехвърлят от профила ви в социалните мрежи върху капака на вашия лаптоп мигновено.

След това трябва да решите коя хартия или кои стикери искате да използвате и да ги заредите във вашия преносим принтер. Гамата Canon Zoemini използва фотографска хартия Canon ZINK™, която осигурява самозалепващи се разпечатки без бели полета, които са устойчиви на вода и разкъсване и могат да бъдат изрязани във всякаква форма или размер. Или защо не опитате предварително изрязани кръгли стикери? Това е безпроблемен начин за отпечатване на министикери, така че можете да си направите селфи с най-добрия си приятел и да имате един и същ спомен на калъфа на смартфона си за секунди.

Canon SELPHY Square QX10 използва хартия за стикери с бели полета и дебело поле за надписи, където можете да добавяте дати, имена или вдъхновяващи цитати. Ако искате още по-голям избор, по-големият принтер Canon SELPHY CP1500 може да печата в различни формати, включително министикери и стикери с размер на кредитна карта. SELPHY CP1500 също така разполага с USB свързаност, ако искате да печатате от друго устройство. Просто заредете хартия и разпечатката ви ще бъде пред вас за секунди.

Освен това, фотохартията ZINK™ и самозалепващите хартии за SELPHY могат да бъдат отстранени без следа, така че ако дизайните ви омръзнат, можете просто да ги отлепите и да започнете отново.

4. Залепете и се наслаждавайте

Жена с черна къдрава коса се усмихва, докато залепва снимки върху капака на своя лаптоп, отпечатани на Canon SELPHY Square QX10.

Персонализирането на лаптопа ви със снимка може да ви помогне да запазите любимите си моменти с вас – независимо дали става въпрос за триумфална снимка от върха на планина, хаотична среща с випуска от университета или селфи с любим човек. Да имате изображение в близост, което ще ви накара да се усмихнете, е чудесен начин да запазите спомена жив.

Жена в лилав пуловер се усмихва, докато поставя ръце върху чифт слушалки на главата си, като кръгли фотостикери освежават наушниците.

Вашите персонализирани устройства могат да отразяват стила ви или дори любимия ви тоалет. Те са начин да изразите същността си и да се откроите от тълпата.

Сега е време да отлепите гърба на разпечатката и да я поставите върху устройството си. Може да помогне първо да почистите повърхността, за да сте сигурни, че е гладка и чиста. Внимателно отлепете гърба и поставете с едно бавно движение. Линийка може да ви е полезна тук, за да можете да отлепвате гърба и залепвате стикера в права линия, като плъзгате линийката постепенно върху стикера.

Като видите, че джаджите ви изглеждат добре, непременно ще забележите други неща, които биха могли да бъдат персонализирани. Ако сте придали на смартфона си нов вид, какво ще кажете за дизайна на слушалките си, за да си пасват добре? Можете дори да персонализирате устройствата си специално за празненство или събитие – като рожден ден или фестивал. Координирайте се с приятели или направете нещо свое. Процесът е бърз и лесен, а възможностите са безкрайни.

Написано от Kat Halstead и Angela Nicholson

Свързани продукти

Свързани статии