Най-добрият фотоапарат за пътуване

Независимо къде възнамерявате да пътувате – на кратка градска почивка или на сафари – Canon ви предлага най-добрия фотоапарат за пътуване. Компактни и леки, нашите фотоапарати за пътуване предлагат функции, благодарение на които можете да заснемате и споделяте спомените от пътуванията си с превъзходно качество. Те имат вариообективи с голямо увеличение – за да се приближавате до най-красивите гледки, GPS – за да проследявате къде е заснета всяка снимка, и Wi-Fi – за да споделяте приключенията си у дома.

На сафари

Когато сте на сафари, ви трябва фотоапарат с голямо увеличение – за да заснемате отдалечени животни с изключителна детайлност от безопасно разстояние. Нашите любителски фотоапарати от висок клас предлагат мощно оптично увеличение и технологията "Интелигентен IS" за резки изображения и стабилни видеозаписи. Те са идеални за заснемане на всякакви обекти – от удивителни обширни пейзажи до диви животни с голямо увеличение.

Градски почивки

С нашите компактни фотоапарати от висок клас можете да уловите истинския дух на града – архитектурата, уличния живот, баровете и кафенетата. С тях получавате експертно качество в джоба си и постигате превъзходни снимки при всякаква светлина – благодарение на характеристики, като HS система, обектив с широк отвор на диафрагмата и пълен творчески контрол. Също така с Wi-Fi комуникация можете лесно да споделяте снимките си, когато сте извън дома си.

Семейни почивки

Каквато и да е вашата дестинация, за семейна почивка ви е нужен надежден фотоапарат, който е лесен за използване от всички и достатъчно универсален, за да заснеме всяко преживяване – от динамични снимки на деца и групови снимки до удивителни пейзажи и фантастични залези. Лесните за носене компактни фотоапарати със суперувеличение ви позволяват да се доближите до всички забележителности и разполагат с функции като "Интелигентен IS" и "Смарт Авто", така че всеки член от семейството да може лесно да заснеме безценните спомени с изключителна детайлност.

Опознаване на света

За големи околосветски пътешествия, когато посещавате нови места и култури, ви е нужен лек и компактен фотоапарат за пътуване, който да улови всеки незабравим момент с поразително качество. С мощна оптика в малък и лек корпус, GPS проследяване и Wi-Fi комуникация – за да споделяте лесно с приятелите и семейството си, нашите компактни фотоапарати със суперувеличение са идеалният избор за дълги пътувания.

Приятелски пътешествия и специални случаи

Заснемайте с лекота прекрасни изображения, когато сте на път и се забавлявате или празнувате с приятелите или семейството си, със стилен и компактен фотоапарат IXUS. Лесни за носене, докато сте на път, и лесни за използване, те предоставят превъзходни резултати във всяка ситуация. Използвайте един от нашите фотоапарати с Wi-Fi комуникация и можете лесно да споделяте специалните случаи чрез своя смартфон.

Приключенски ваканции, наситени с действие

Нашият устойчив на вода, студ и удари фотоапарат разполага с GPS, за да проследявате къде е заснета всяка снимка. Той е идеален за заснемане на приключения на открито, като гмуркане и плуване с шнорхел, каране на ски или алпинизъм. Той също е защитен от сняг и пръски, което го прави перфектен за плажа или басейна. Също така можете да защитите своя фотоапарат Canon от вода, като поставите подходящ водоустойчив калъф.

Технологии за пътуване

Оптика и стабилизатор на образа

Оптика и "Интелигентен IS" от Canon

Можете да разчитате на резки и ясни изображения – независимо дали снимате при пълно увеличение, или без статив при слаба светлина – благодарение на висококачествената оптика и технологията "Интелигентен IS" на Canon, която автоматично компенсира ефекта от заклащането на фотоапарата.

HS система

HS система

HS системата предоставя превъзходни резултати във всяка ситуация и при слаба светлина, което улеснява улавянето (без статив) на атмосферата на плажовете по залез, на вечерите на свещи или на вечерните улици.

GPS

GPS

Компактните фотоапарати Canon с вградени GPS или функция "GPS чрез мобилно устройство" добавят геолокационни данни към всяка снимка или видеофайл, за да можете да проследявате къде са били заснети.

WiFi

Wi-Fi

Фотоапаратите с Wi-Fi връзка ви позволяват да се свързвате безпроблемно към смартфони и таблети – за да споделяте бързо и лесно изображенията от почивката си чрез Wi-Fi мрежата на хотела, в който сте отседнали.

HD видео

HD видео

Заснемайте превъзходно гладко HD или Full HD видео или изберете фотоапарат с 60p видео за съвършено качество.

Режим "Смарт Авто"

Режим "Смарт Авто"

Най-добрият автоматичен режим за снимане "Смарт Авто" използва множество интелигентни технологии за постигане на зашеметяващи резултати.

Аксесоари за пътуване

Резервна батерия

Резервната батерия ви дава възможност да продължите да снимате.

Водоустойчиви калъфи

Водоустойчивите калъфи позволяват снимане под вода на дълбочина до 40 m, предоставят лесен достъп до всички контроли и защитават фотоапарата от пясък, сняг и деца.

Чанти за пътуване

Чантата за пътуване предлага множество джобове и специални прегради за фотоапарат, аксесоари и документи за пътуване, както и многофункционален ремък с различни възможности за окачване. За всеки фотоапарат има и подходящ мек калъф.