ПРЕМИНАВАНЕ КЪМ БЕЗОГЛЕДАЛЕН ФОТОАПАРАТ

Никога не спирайте да творите

Въпреки че е изпълнен с нови технологии, EOS R7 ще бъде познат и удобен за всеки, който вече е използвал Canon EOS DSLR. А ако не сте, знаем, че ще ви хареса.
Canon EOS R7 – Преминаване към безогледална технология, Never break your flow.

Преминаването към безогледалната система EOS R носи огромни творчески ползи, като ви позволява да снимате по начини, по които не сте могли преди. Това е голяма промяна, но бъдете сигурни: настоящият ви комплект ще работи отлично с EOS R7.

Вашият прозорец към света

Електронният визьор на фотоапарата с 2,36 милиона точки е голям, ярък и детайлен, като предлага 100% покритие и визуализира точно как ще изглежда снимката, когато бъде заснета – включително експонация, баланс на бялото, стил на снимката и дълбочина на полето. Забавянето и затъмнението на визьора са почти елиминирани, което ви осигурява естествено и завладяващо изживяване.

Canon EOS R7 – Вашият прозорец към света

Той е удобен за използване, дори за дълги периоди от време, благодарение на 1,15x увеличение и 22 mm отстояние на окото, което е отдалечено от корпуса на фотоапарата. Честотата на опресняване е бърза – 120 fps2 – което осигурява естествено изображение на движещи се обекти. Може да се превключва между режим на пестене на енергия и плавен режим за постигане на най-висока производителност.

Предимството на APS-C

Когато трябва да се приближите, но не можете да се приближите повече, EOS R7 ви дава голямо предимство. Фотоапаратът е изграден на базата на сензор с размер APS-C, който дава на вашите обективи 1,6x по-голям телефото обхват в сравнение със същото фокусно разстояние, използвано в пълнокадров фотоапарат.

Това е огромно предимство за фотографията на дивата природа, спорта и динамични сцени, при които запълването на кадъра от разстояние е от значение. Правете снимки като професионалистите с оборудване, което е значително по-леко и преносимо, за да не ви забавя.

Canon EOS R7 – Сравнение на APS-C и пълен кадър

Удобен DSLR

На тези, които преминават от DSLR към EOS R7, няма да им отнеме много време да свикнат с новия фотоапарат. Органите за управление са там, където очаквате да ги намерите, а навигацията в менюто е позната, но с подобрения. Има дори режим OVF Assist, който симулира усещането за оптичен визьор – който използва технологията HDR, за да разкрие детайлите в тъмните сенки и ярките светлини – вместо да визуализира ефектите на картината.

Canon EOS R7 – Сравнение на OVF Assist

Обективите EF и EF-S на Canon са съвместими с EOS R7 чрез адаптер за обектив (в гамата има три такива). AF, AE, IS и повечето други технологии за обективи работят точно както ги помните.

EOS R7 също така използва същата гама батерии LP-E6, която се използва в много от нашите DSLR фотоапарати, включително серията EOS 7D и EOS 70D, EOS 80D и EOS 90D, което улеснява споделянето на батерии между корпусите на фотоапаратите.1

Интуитивни контроли

Всеки фотоапарат EOS е еволюция в дизайна, като надгражда върху предходните фотоапарати и добавя нови функции. Например EOS R7 разполага с джойстик за избор на AF точка, който е заобиколен от диск за управление – комбинация от два класически органа за управление на EOS. Той се намира точно до визьора на фотоапарата, точно там, където е палецът ви, когато го държите – идеално за бързо и инстинктивно снимане.

Canon EOS R7 – Интуитивни контроли

В предната част на фотоапарата е разположен превключвател за режима на фокусиране, който лесно се намира, когато фотоапаратът е пред очите ви. Това позволява на фотографите лесно да превключват между автоматично фокусиране и ръчно фокусиране, дори с обективи, които нямат собствен превключвател за фокусиране. В центъра на превключвателя е разположен персонализиран бутон за функции, който може да бъде програмиран да изпълнява редица различни функции.

Canon EOS R7 – Контроли

Както може да се очаква от фотоапарат EOS, много от органите за управление могат да се персонализират така, че да бъдат програмирани да работят по желания от вас начин. Системата на главното меню разполага с персонализиран екран My Menu (Моето меню), в който най-използваните команди са събрани на едно място, а три персонализирани режима на снимане ви позволяват незабавно да си припомните любимия начин на използване.

Подвижният сензорен екран позволява на фотографите да създават композиции и да снимат от необичайни ъгли и нови перспективи, а на потребителите на видео да снимат удобно и с максимална стабилност.

Вдъхващо доверие качество на изработката

EOS R7 е устойчив на прах, мръсотия и вода благодарение на здравата си конструкция от магнезиева сплав и десетки защитни гумени уплътнения3. Ако работите в предизвикателна среда или ако времето се промени към по-лошо, можете да продължите да снимате уверено и да не пропускате нито един момент.

Но това стабилно качество на изработката не прави EOS R7 тежък за носене. Всъщност той е по-лек и по-преносим от EOS 7D Mark II, което го прави отличен избор за фотографи, които са в движение.

Canon EOS R7 – Уплътнение

Двойно повече място за съхранение, двойно повече сигурност

Двата слота за UHS-II SD карти с памет на EOS R7 ви позволяват да снимате уверено, когато ситуацията е напрегната. Те могат да бъдат конфигурирани по няколко начина.

За автоматично архивиране – чудесен вариант, когато снимате важни събития и се нуждаете от застраховка, в случай че се случи най-лошото. Любима тактика на пътуващите фотографи.

Препълване – когато едната карта е пълна, фотоапаратът автоматично записва снимки на втората, така че не се налага да спирате да снимате нито за миг. Това е страхотно за сватби, дива природа и спортни събития, когато не искате да пропуснете нито секунда.

JPEG на една карта; RAW на друга – запазете набор от пробни снимки отделно от RAW файловете, които ще използвате за редактиране.

Видеоклипове на едната карта; снимки на другата – организирайте съдържанието си или използвайте по-голяма карта за видеоклипове и по-малка за снимки. Чудесен за хибридно снимане на събития или за документални проекти.

Canon EOS R7 – Два пъти повече място за съхранение

Чехълче за аксесоари

EOS R7 има усъвършенствано ново чехълче за бързо и лесно свързване на нови устройства и аксесоари. Сред тях са цифров микрофон и адаптер за микрофон XLR за фоновите звуци, които вашите филми заслужават. Избрани светкавици Speedlite и предаватели Speedlite също се свързват с фотоапарата по този начин, за да можете да контролирате осветлението.

Canon EOS R7 – Чехълче за аксесоари
 1. При LP-E6NH/LP-E6N се поддържа зареждане с USB. При LP-E6 или неудостоверени батерии зареждането с USB не се поддържа. Батериите не могат да бъдат заредени освен ако оставащото ниво на батерията е ниско.
 2. Максималната кадрова честота при автофокус, натискане на бутона на затвора наполовина или серия от снимки е 59,94 fps. Имайте предвид, че кадровата честота на дисплея може да е по-ниска в зависимост от използвания обектив и условията на снимане.
 3. Въпреки че фотоапаратът е проектиран да бъде прахо- и влагоустойчив, той не може да гарантира пълно изключване на достъпа на прах, мръсотия, вода, сол и други. За повече информация вижте спецификациите

Свързани статии

 • ПРЕДИМСТВО

  Автоматично фокусиране от следващо поколение

  Предоставихме на EOS R7 технологията за задълбочено самообучение с изкуствен интелект и iTR AF, която можете да намерите в нашите фотоапарати EOS R3, EOS R5 и EOS R6.

 • ПРЕДИМСТВО

  Скорост и производителност

  Перфектният фотографски момент може да трае само части от секундата, затова проектирахме EOS R7 да бъде изключително бърз.

 • ПРЕДИМСТВО

  Качество на изображението

  Независимо дали снимате снимки, или видео, 32,5-мегапикселовият CMOS сензор на EOS R7 и процесорът за изображения DIGIC X осигуряват зашеметяващи резултати.

 • ПРЕДИМСТВО

  Стабилизиране на образа от следващо ниво

  Представете си, че можете да снимате снимки с продължителна експонация без статив, като умишлено разфокусирате движещите се обекти, без да използвате статив.

 • ПРЕДИМСТВО

  Споделяйте с приятели

  EOS R7 е свързан фотоапарат, който може да работи заедно с вашия смартфон, таблет или компютър чрез приложението Canon Camera Connect.

 • БЮЛЕТИН

  Вдъхновете се, регистрирайте се сега

  Никога не пропускайте най-новите оферти от Canon, съвети и уроци, новини и покани за местни събития.