СВЪРЖЕТЕ СЕ С ВАШАТА ПУБЛИКА

Споделяйте с приятели

EOS R7 е фотоапарат с висока степен на свързаност, който може да се свързва с Wi-Fi® мрежи, смарт устройства и компютри/Mac. Изпратете съдържанието си там, където трябва, и се наслаждавайте на невероятни нива на дистанционно управление на фотоапарата.
Canon EOS R7 – Свързване с публиката

Работете в движение

EOS R7 може да поддържа „винаги включена“ връзка с Bluetooth® с нисък разход на енергия със смартфона ви, така че бързо и лесно да се свържете с Wi-Fi®. Преглеждайте файлове, изтегляйте и редактирайте изображения и видеоклипове и публикувайте съдържание в социалните мрежи – всичко това от устройството ви. Работите професионално? Можете също така да изпращате намалени или пълноразмерни изображения и видеоклипове направо на клиента си чрез приложението Canon Camera Connect, с което превъзхождате конкуренцията.

Фотоапаратът може също така да се свързва самостоятелно с Wi-Fi® мрежи, без да е необходим смартфон. Оттук изображенията могат да бъдат прехвърлени към нашия онлайн портал image.canon, където се съхраняват в облака и са готови за редактиране и постпродукция. Настройте фотоапарата да прехвърля всички изображения или само тези, които са маркирани като любими.

Следващо поколение USB-C

EOS R7 разполага и с USB-C 3.2 за високоскоростно свързано снимане с Apple iPhone1 чрез порта Lightning или с компютър/Mac, на който е инсталиран софтуер Canon EOS Utility.

Предаване на живо след 3, 2, 1…

Влогърите ще харесат способността на EOS R7 да предава поточно в реално време видео с превъзходно качество направо в YouTube, без да е необходим компютър2. Просто свържете фотоапарата директно към Wi-Fi® мрежа за професионални резултати, които ще впечатлят последователите ви.

След като се регистрирате в нашата услуга image.canon (просто използвайте телефон, за да сканирате QR кода на гърба на фотоапарата), потребителите, използващи EOS R7, ще могат да се свържат със сайта на YouTube, като използват услугата за препращане на данни.

Тъй като EOS R7 разполага с чист HDMI изход, той може също така да предава поточно в реално време чрез HDMI адаптери или можете да използвате вашия компютър/Mac, на който е инсталиран софтуер EOS Utility, за да се свържете с общи платформи за видеоконференции.

Canon EOS R7 – Заснемане на влогове

Творчество с дистанционно управление

Независимо дали вашият EOS R7 е свързан към смарт устройство, или към компютър/Mac, можете да го управлявате дистанционно, което открива нови начини за творческо снимане.

На място

Приложението Canon Camera Connect осигурява изключително дистанционно управление на вашия EOS R7. Вижте какво вижда фотоапаратът, регулирайте настройките и заснемайте снимки и видеоклипове с едно докосване на екрана.

Работата по този начин ви позволява да поставите фотоапарата на едно място, докато снимате от друго, например при снимане на селфита или групови снимки. Това е и чудесен подход за снимане на диви животни: поставете EOS R7 близо до място, за което знаете, че се посещава от животни, след което снимайте от разстояние, за да не ги изплашите.

В студиото

Когато снимате натюрморт, макроснимки и храна в контролираната среда на студиото, EOS R7 може да се управлява от настолен компютър или лаптоп, на който е инсталиран нашият софтуер EOS Utility, Canon SDK (комплект за разработка на софтуер) или приложения на трети страни.

Вижте точно какво вижда фотоапаратът на същия екран, който ще използвате за постпродукция, за да направите композицията абсолютно перфектна. Регулирайте настройките на фотоапарата с интуитивния интерфейс на EOS Utility и заснемайте изображения, които могат да се записват на карта, на компютър или и на двете.

На снимачната площадка

Управлявайте EOS R7 чрез приложението, докато снимате видеоклип, и създавайте ефекти, за които обикновено е необходим цял снимачен екип. Например смяна на фокуса: просто докоснете екрана на свързаното устройство, за да фокусирате отново фотоапарата върху нов обект. Промяната на фокуса ще бъде плавна и стабилна – точно както виждате на големия екран.

Най-новият фърмуер

Фърмуерът на EOS R7 може да се актуализира и чрез приложението Canon Connect, така че да сте в крак с най-новите функции

Свързване чрез приложението Canon Connect

Обработка на RAW файлове в облак3

Освен че могат да обработват RAW файлове във фотоапарата или на PC/Mac компютър, фотографите вече могат да обработват RAW изображения от EOS R7 в облака image.canon4, за да подобрят качеството на изображенията.

RAW файловете, качени в облака, се обработват с помощта на модул за обработка на изображения с невронна мрежа, което води не само до по-малко цифров шум, но и до подобрено реконструиране и по-малко изкривявания.

• Фините детайли се анализират по-добре благодарение на потискането на така наречените „jaggies“
• Моаре и условните цветове са намалени
• Намаляването на шума подобрява качеството на изображението при високи настройки на ISO
• Оптичната корекция на изкривяването, изпадане и ефектите на дифракцията също е

Конвертираните изображения се записват в облака като JPEG или HEIF файлове, които след това могат да бъдат изтеглени на вашия компютър или смарт устройство.

image.canon облачни услуги
Canon EOS R7 – RAW обработка в облака
 1. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone и Lightning са търговски марки на Apple Inc., регистрирани в САЩ. и други държави. tvOS е търговска марка на Apple Inc
 2. Услугата за поточно предаване в реално време на фотоапарата поддържа само поточно предаване в реално време в YouTube. Преди да използвате услугата за поточно предаване в реално време, е необходима регистрация в image.canon. Проверете в YouTube за най-новите изисквания. Поточното предаване в реално време в YouTube може да бъде променено, спряно или прекратено без предизвестие. Canon не поема никаква отговорност за услугите, предоставяни от трети страни, включително за тяхното разпространение в реално време в YouTube.
 3. RAW изображенията, заснети в режим на серия от снимки в RAW формат, не могат да бъдат проявени. Обработката на RAW изображения в облак е платена услуга. Необходимо е закупуване на план чрез Canon Imaging App Service Plans. За повече подробности, моля посетете: https://sas.image.canon/
 4. Услугата ще бъде пусната в края на юли 2022 г. и ще е необходима актуализация на фърмуера на фотоапарата

Свързани статии

 • ПРЕДИМСТВО

  Автоматично фокусиране от следващо поколение

  Предоставихме на EOS R7 технологията за задълбочено самообучение с изкуствен интелект и iTR AF, която можете да намерите в нашите фотоапарати EOS R3, EOS R5 и EOS R6.

 • ПРЕДИМСТВО

  Скорост и производителност

  Перфектният фотографски момент може да трае само части от секундата, затова проектирахме EOS R7 да бъде изключително бърз.

 • ПРЕДИМСТВО

  Качество на изображението

  Независимо дали снимате снимки, или видео, 32,5-мегапикселовият CMOS сензор на EOS R7 и процесорът за изображения DIGIC X осигуряват зашеметяващи резултати.

 • ПРЕДИМСТВО

  Преминаване към безогледен фотоапарат

  Мислите ли да надстроите вашия Canon DSLR? Оборудван с нови технологии, удобният за работа DSLR EOS R7 ви предоставя интуитивно управление с комфортна познатост.

 • ПРЕДИМСТВО

  Стабилизиране на образа от следващо ниво

  Представете си, че можете да снимате снимки с продължителна експонация без статив, като умишлено разфокусирате движещите се обекти, без да използвате статив.

 • БЮЛЕТИН

  Вдъхновете се, регистрирайте се сега

  Никога не пропускайте най-новите оферти от Canon, съвети и уроци, новини и покани за местни събития.