Women in pink dresses taken with EOS 5D Mark IV

Разликата е в детайлите

Уловете детайла.
Уловете всичко

30,4-мегапикселов CMOS сензор осигурява изображения, които са с много детайли и малко шум – дори в ярките и тъмните зони. По-високата разделителна способност означава, че нищо не се губи, давайки ви свободата да изрязвате, за да получите перфектната композиция без влошаване на качеството.

Black and white child in light with EOS 5D Mark IV

Преразглеждане и усъвършенстване

Всеки от 30-те милиона пиксела на EOS 5D Mark IV съдържа два фотодиода, които могат да се използват заедно или поотделно. Тази технология позволява създаването на Dual Pixel RAW (DPRAW) файлове, които съдържат двойка изображения, заснети от две леко различаващи се гледни точки. Когато се обработват с помощта на софтуера Digital Photo Professional, DPRAW файловете позволяват на фотографите да правят корекции на изображенията за подобряване на рязкостта в желана зона.

Научете повече

Чудесно заснемане
в слаба светлина

Работата при слаба светлина е подобрена при всяка ISO настройка със силно намален цифров шум и максимална светлочувствителност ISO 32 000 (разширяема до ISO 102 400). Бъдете сигурни в превъзходното качество на изображенията дори когато снимате при слаба светлина.

Pigeons in low light with Canon EOS 5D Mark IV

Следващо ниво
на обработка

Вградената корекция на изкривяванията подобрява работата на обектива чрез компенсация на фактори като дифракция, изкривяване и хроматична аберация, за да се получи изображение, което визуално няма равно на себе си.

Menu options for lens corrections on EOS 5D Mark IV

Цифрова оптимизация на обектива

Цифровата оптимизация на обектива добавя още едно ниво на корекция, като потиска ефектите от още оптични явления, включително ефекта на оптичния нискочестотен филтър на фотоапарата. Резултатът е: оптимизирана работа и невероятно качество на изображенията.

Яснота, контраст и цвят

5D Mark IV разполага с набор от настройки за автоматичен баланс на бялото (AWB), които имат различен подход към изкуствената светлина. Настройката "Приоритет на атмосферата" се стреми да запази част от топлите цветове от източниците на изкуствена светлина с цел да съхрани известна част от атмосферата на дадена сцена, а настройката "Приоритет на бялото" елиминира повечето от топлите нюанси на осветлението от лампи с нажежаема жичка и се стреми да пресъздаде колкото е възможно по-неутрални цветове.

Всеки детайл е
внимателно заснет

Стилът на снимката "Фини детайли" е включен в 5D Mark IV, за да се увеличи максимално количеството на детайлите, заснемани от 30,4-мегапикселовия сензор на фотоапарата. Тази настройка дава приоритет на градацията на тоновете и подчертава фините детайли. 

Стилът на снимката „Фини детайли“ разполага с три регулируеми параметъра за рязкост, подобни на предлаганите от филтъра Unsharp Mask в Adobe Photoshop и софтуера DPP на Canon.

Fine Detail picture style with EOS 5D Mark IV

Вижте другите преимущества