Vanuatu volcano lava captured on EOS 5D Mark IV

Разработен за да ви служи

Процесор за
по-бърза работа

В сърцето на EOS 5D Mark IV стои бърз DIGIC 6+ процесор, който контролира всеки аспект от работата на фотоапарата, включително преобразуването на необработените данни от сензора във висококачествени изображения с много детайли и малко шум, с прецизни цветове и тонове на кожата.

DIGIC 6+ processor found on Canon EOS 5D Mark IV

Снимайте всеки
момент, кадър
по кадър

Разработен за висока производителност, EOS 5D Mark IV заснема серия от снимки с честота 7 fps1 с автоматичен фокус и автоматична експонация, като запаметява до 21 RAW изображения или неограничен брой JPEG изображения в серия2. Винаги ще сте готови за следващия кадър. В режим Live View е възможно заснемане на серия от снимки при 4,3 fps с AF проследяване. Винаги ще сте готови за следващия кадър.

Отчетлив и прецизен
LCD сензорен екран

3,2-инчов LCD екран с висока разделителна способност и с интуитивни сензорни контроли превръща снимането с EOS 5D Mark IV в удоволствие. Докосвайте, за да избирате команди от менюто, и плъзгайте напред или назад, когато преглеждате изображения. Четири опции за цветова тоналност ви дават възможност да използвате екрана по всяко време – денем или нощем.

LCD touchscreen with EOS 5D Mark IV

Снимайте безшумно,
останете дискретни

Изберете режима на безшумно снимане на EOS 5D Mark IV, за да поддържате минимален шум от работата на затвора. Специална система за потискане на вибрациите позволява на фотоапарата да работи безшумно – дори и в най-тихите среди.

Система за контрол на вибрациите на огледалото

Заклащане на фотоапарата или вибрации от отскачането на огледалото могат да причинят размазване и по тази причина Canon разработи система за контрол на вибрациите на огледалото, за да се намали това размазване и да се получат ясни изображения с ниски нива на шум – идеално за дискретно снимане.

Mirror vibration control system in EOS 5D Mark IV

Система за контрол на вибрациите на огледалото

Гледайте видео

Вижте, композирайте и
снимайте с тотална яснота

Интелигентният визьор II с информация за снимането, като например електронен хоризонт с две оси, предлага по-ясен и по-ярък изглед на сцената през обектива с почти 100-процентово покритие. С информация за снимането, която е подредена внимателно, за да се осигури лесно и прецизно композиране на снимката, дисплеят може да се персонализира според нуждите на фотографа.

Viewfinder of the Canon EOS 5D Mark IV

Персонален екран
за бърз контрол

Всеки фотограф е уникален и работи по различни начини. Затова инженерите на Canon направиха така, че да можете бързо и лесно да променяте вида, размера и позицията на иконите на потребителския екран за бърз контрол на фотоапарата, за да може откриването на предпочитаните настройки да е лесно.

Custom Quick control screen on EOS 5D Mark IV

Издръжливост и
надеждност

EOS 5D Mark IV се отличава с надеждна защита от атмосферни влияния3 и здрава конструкция от магнезиева сплав, което ви дава увереността да продължавате да снимате дори когато условията се влошават. По-лек от EOS 5D Mark III, моделът EOS 5D Mark IV е изработен за надеждно снимане и по-дълъг живот.

EOS 5D Mark IV magnesium alloy body

Подобрете
мощта в снимането

Ръкохватката с батерии BG-E20 носи допълнителни предимства при работата с EOS 5D Mark IV и удвоява капацитета на батерията, което ви дава възможност да удължите времето си за снимане и да не изпускате момента благодарение на контролите за фокусиране и мерене при вертикално снимане.

EOS 5D Mark IV Battery Grip BG-E20

Забележки

1. С 1/500 сек. или по-висока скорост на затвора, максимален отвор на диафрагмата (в зависимост от обектива), напълно заредена батерия LP-E6N при 23°C/73°F. Скоростта ще се намали, ако е включена една от следните функции: Разпознаване на пулсираща светлина , Dual Pixel RAW, цифрова оптимизация на обектива

2. EV-3 в една централна AF точка, фокусиране при f/2.8, AF при единичен кадър, 23°C/73°F, ISO 100

3. Капаците на отделенията, капаците на портовете и другите части трябва да бъдат затворени правилно, за да се постигне предвидената устойчивост на прах и капки. Но тази мярка не може да предотврати напълно проникването на прах и всички водни капчици във фотоапарата.

Вижте другите преимущества