Hero 4k Lifestyle Music Promo

Направете стъпка напред към запис с 4K кинокачество

Кристална яснота

Запишете своето видео чрез невероятния сензор на EOS 5D Mark IV, за да добавите детайли и изисканост към всяка сцена. Благодарение на възможностите за запис на 4K1 с висока разделителна способност и във Full HD при кадрова честота, включваща 60p забавен каданс, светът на заснемането на видео с DSLR вече е по-добър.

Capture the moment

Уловете момента

Гледайте видео

Уловете идеалната
снимка от всеки кадър

С тази функция, позната от EOS-1D X Mark II, потребителите на EOS 5D Mark IV могат да записват 4K видео и да запаметяват всеки кадър от видеото като красива и детайлна 8,8-мегапикселова JPEG снимка в картата памет.

4K Screengrab Music Promo

Висока кадрова честота

По-високата кадрова честота предлага нови и вълнуващи възможности, за да приковете вниманието на аудиторията към моментите. Невероятната възможност на 120 fps HD видеото заснема дори най-бързите обекти с превъзходни детайли.

Shooting high frame rate with EOS 5D Mark IV

Видео с висока кадрова честота

Гледайте видео

Професионално фокусиране

EOS 5D Mark IV използва технологията Dual Pixel CMOS AF – една от най-важните усъвършенствани характеристики в сравнение с EOS 5D Mark III. Тя позволява гладки и прецизни преходи на фокуса ("дърпане") при всякакви резолюции от 4K до Full HD – докоснете на LCD дисплея началната и крайната точка на фокусиране и фотоапаратът ще свърши останалото.

Shooting movies professionally with EOS 5D Mark IV

Формат Canon Log Gamma

Добавете Canon Log към EOS 5D Mark IV за широк динамичен диапазон, голям обсег на експозиция и огромна свобода при постобработка.

Научете повече

EOS 5D Mark IV

Запазва всеки детайл в HDR видео

Като редува нормални кадри и такива с по-тъмна експонация, режимът "HDR за видео" може да компресира най-ярките зони от сцената и да запази повече светли детайли, като осигурява видео с широк динамичен диапазон.

Shooting high dynamic range movies with 5D Mark IV

HDR прави това възможно

Гледайте видео

Ускорете времето, запишете необикновеното

Таймерът за снимане през зададен интервал на EOS 5D Mark IV осигурява запис на ускорено видео от събития с отлична яснота. Снимайте до 3600 неподвижни кадъра, за да получите Full HD видео с продължителност около 2 min и уникална динамика.

Shooting timelapse on beach with EOS 5D Mark IV

Филм в интервален режим

Гледайте видео

Микрофон
и слушалки,
HDMI изход

Входовете за микрофон и слушалки ви позволяват да записвате видео с отличен звук и да следите дали нивото на звука е идеално. HDMI портът извежда звук и некомпресиран Full HD сигнал към външни записващи устройства и видеомонитори.

Shooting HDMI out with EOS 5D Mark IV

Насочен стерео
микрофон DM-E1

Свържете външния микрофон DM-E1 към EOS 5D Mark IV и записвайте видео със съвършен звук и следете нивото на звука. HDMI портът извежда звук и некомпресиран Full HD сигнал към външни записващи устройства и видеомонитори.

Научете повече

EOS 5D Mark IV with DM-E1 microphone

Забележки

Вижте другите преимущества