Canon Log for EOS 5D Mark IV
alt text goes here

Canon Log за EOS 5D Mark IV

Превъзходно видео, което е създадено за лесна цветова корекция. С допълнителен динамичен диапазон и ниски нива на шума.

Какво е Canon Log?

Логаритмична крива на тона възпроизвежда кадри с изключително широк динамичен диапазон и голям обсег на експозиция за лесна цветова корекция.

Разширен динамичен диапазон за максимална гъвкавост

Запазете детайлите при тъмните сенки и ярките акценти. Canon Log предоставя 12 стъпки на динамичния диапазон ISO 400 за естествени резултати във висококонтрастни ситуации.

Extend dynamic range for maximum flexibility

Кадри, които оживяват в постобработка

Кадрите на Canon Log се записват по начин, който е лесен за цветова корекция. Шумът се намалява особено в затъмнени зони и когато наситеността е увеличена. Цветовете изглеждат естествени с точни тонове на кожата.

Footage that comes alive in post-production

Преход между фотоапарати

Кадрите на Canon Log са подобни на видеокадри на кинокамери Cinema EOS като EOS C300 Mark II, което прави EOS 5D Mark IV един страхотен B-фотоапарат. Можете също по-лесно да съпоставяте с кадри от фотоапарати, които не са на Canon.

Continuity between cameras
Make the grade

Направете оценка

Използвайте Canon Log, когато снимате с множество фотоапарати, за кадри, които се комбинират безпроблемно.

Гледайте видео

Canon Log и 4K – идеалното партньорство

EOS 5D Mark IV прави възможно използването на Canon Log с други творчески функции за създаване на видеоклипове като Dual Pixel CMOS AF, високи кадрови честоти до 120p и невероятна 4K разделителна способност.

Canon Log and 4K – the perfect partnership

View Assist

Снимайте с Canon Log и използвайте View Assist, за да преглеждате как кадрите се извеждат след последваща обработка на LCD екрана на фотоапарата.

View Assist

Бележки относно снимане с Canon Log на EOS 5D Mark IV

Когато Canon Log е зададена, следните опции няма да работят при снимане на видеоклипове: стил на снимката, автоматично оптимизиране на осветеността, приоритет на светлите тонове, Time-Lapse видео и HDR видео. 


Когато снимате с Canon Log, постигането на фокус с AF върху обект под слаба светлина или с нисък контраст може да стане по-трудно в сравнение с нормалното снимане. 

Когато сте задали Canon Log, във видеоклиповете може да се появят хоризонтални ленти в зависимост от обекта и условията на снимане. Препоръчително е да заснемете няколко пробни видеоклипа и да направите проверка преди същинското снимане. Обърнете внимание, че шумът може да стане по-забележим, особено когато приложите силен контраст по време на цветова корекция на заснетия видеоклип. 

Когато сте задали Canon Log, цветовата градация на небето или на бели стени може да не се възпроизвежда правилно. Може да се появят неправилни цветове, неправилна експозиция или шум. 


Видеоклипове могат да бъдат заснети с компютър с инсталиран EOS Utility. Но EOS Utility не може да се използва за задаване на Canon Log. С фотоапарата настройте Canon Log.

Готови ли сте да надстроите до Canon Log?

Canon Log може да бъде добавен към EOS 5D Mark IV при вашия местен сервизен център на Canon като надстройка срещу заплащане.

Научете как

Сходно съдържание