EOS 5D Mark IV

В ръцете на професионалисти

Ulla Lohmann се справя с най-трудното изкачване в Тасмания

От години Ulla е обсебена от изкачването и заснемането на легендарното скално образование "Тотемен стълб". Ето какво се случи, когато се опита да го направи.

Вижте статията

Ulla Lohmann tackles Tasmania’s toughest climb

Fergus Kennedy

"Искахме да сглобим видео с динамични спортни сцени, като запишем и комбинираме кадри от няколко източника, което значи, че имахме нужда от най-доброто качество и гъвкавост на корекциите на образа при постобработката. Благодарение на Canon Log EOS 5D Mark IV можеше да осигури това."

Вижте статията

Image of a drone making avideo

В търсене на идеалния кадър

Последвайте група от световнопризнати фотожурналисти на Ройтерс при пътуванията им по света в търсене на вдъхновяващи истории, въоръжени с новия EOS 5D Mark IV.

Научете повече

hannibal_Hanschke

Christian Anderl

"Този фотоапарат е всичко за моите нужди – съчетание от технология за снимане при слаба светлина и боравене, което ми позволява да работя с удоволствие."

Вижте статията

Ulla Lohmann

"Когато хората ме питат защо трябва да си купят новия модел, отговорът е лесен: той понася тежките условия и продължава да работи."

Вижте статията

Petri Mast want to tell the story of the couple

Finish photographer Petri Mast is driving by creating the perfect wedding image that tells the story of the most important day. A day were there´s no room for failure.