Stay connected

Винаги свързани

Безпроблемна
интеграция

Използвайте вградените в EOS 5D Mark IV технологии Wi-Fi и NFC за свързване със смартфон, таблет, лаптоп или директно с услуги за споделяне на изображения. Идеален за изпращане на изображения и публикуване в социалните мрежи. Поддържането на FTP/FTPS е чудесно за тези, които снимат на места, снабдени с Wi-Fi, когато е необходима допълнителна сигурност.

Wi-Fi GPS and NFC on EOS 5D Mark IV

Свържете се и
снимайте дистанционно

EOS 5D Mark IV може да се управлява безжично от смарт устройство чрез Canon Camera Connect (за iOS или Android). Заснемете нова гледка от труднодостъпен наблюдателни точки и управлявайте дистанционно функции като "Фокус с докосване" – идеален за помощник оператори.

Using tablet remote with the EOS 5D Mark IV

Изрез/преоразмеряване

Функцията на EOS 5D Mark IV за изрязване и промяна на размера в режим "Възпроизвеждане" позволява промяна на композицията след заснемане и лесно намаляване на размера за незабавно споделяне през Wi-Fi. Както при EOS-1D X Mark II фотографите могат да изрязват изображенията по начин, по който биха желали да ги видят публикувани, и бързо да ги изпращат на редакторски и фотографски отдели.

Crop and resize image with EOS 5D Mark IV

Разширете своя
Wi-Fi достъп

Модулът WFT-E7 разширява гъвкавостта на безжичната връзка на вашия фотоапарат чрез предлагане на възможност на фотографите да предават безжично изображения от фотоапарата към компютър на голямо разстояние, както и да предоставят подобрена функционалност за дистанционно заснемане и медиен сървър.

Wi-Fi transmitter WFT-E7 for EOS 5D Mark IV
Connect around the world with 5D Mark IV

Във връзка със света

Вграденият GPS добавя геолокационни данни към изображенията и поддържа часовника на EOS 5D Mark IV точен. Енергийната ефективност е по-голяма и може да снимате по-дълго. GPS данните помагат за организиране на снимките и проследяване на маршрутите на снимане, за да откриете отново дадено място.

Без загуба на информация

Фотожурналистите зависят от заснемането на всеки детайл и това включва също и жизненоважна записана информация. Заредете в EOS 5D Mark IV шаблони с метаданни, съдържащи лична информация и подробности за дадена снимка. Тази информация ще се добавя към всяко изображение в полетата за метаданни IPTC.

Share date via IPTC with EOS 5D Mark IV

Бърз и надежден
обмен на данни

USB 3.0 връзката осигурява бързо прехвърляне на файлове към PC и Mac компютри – идеално за дистанционно заснемане в студио.

USB connectivity with EOS 5D Mark IV

Гъвкави
опции за запис

EOS 5D Mark IV предлага слотове за SD и CF карти, поддържащи бързите UDMA 7 карти със скорост на запис до 167 MB в секунда.

EOS 5D Mark IV dual card slots

Вижте другите преимущества