MARINE BINOCULARS
alt text goes here

МОРСКИ
БИНОКЛИ

Издръжливи водоустойчиви бинокли и бинокли за всякакви атмосферни условия.

Перфектни за водни активности

Идеални за ветроходство или други занимания по море и в сладководни басейни, тези бинокли осигуряват спокойно наблюдение даже по време на вълнение.

Суперстабилни образи

Наслаждавайте се на изключително стабилен образ от движеща се лодка с оптичния стабилизатор на образа (IS) на Canon. Той осигурява бърза и прецизна корекция на различни движения и заклащания, така че с тези мощни бинокли можете лесно да откриете и проследите отдалечени бързодвижещи се обекти без статив.

Научете повече

A super steady view

Приближете се до обекта с превъзходно качество

Вижте отблизо детайли с отлично качество на цветовете и невероятен контраст благодарение на прецизната оптика с призми Porro II на Canon с ниски нива на изкривяване и покритие Super Spectra на лещите. Перфектни за ясно наблюдение на обекти в морето.

Научете повече

Get closer in superb quality

Готови за най-суровите условия

Изработени в съответствие с японския индустриален стандарт (JIS) за устойчивост на атмосферни влияния, нашите напълно водоустойчиви (WP) бинокли издържат на краткотрайно потапяне във вода до дълбочина 1 метър в продължение на 5 минути, а устойчивите на всякакви метеорологични условия (AW) модели издържат на водни пръски.

Научете повече

waterproof binoculars

Препоръчани морски бинокли

Изберете от нашите бинокли за всякакви атмосферни условия и водоустойчиви бинокли с различни увеличения

Други активности

Запознайте се с пълната ни гама бинокли и използвайте предоставената информация, за да изберете най-подходящия за вас бинокъл.