ALL WEATHER & COMPACT BINOCULARS
alt text goes here

БИНОКЛИ ЗА ВСЯКАКВИ АТМОСФЕРНИ УСЛОВИЯ
И КОМПАКТНИ БИНОКЛИ

Водоустойчивите бинокли и тези за всякакви атмосферни условия на Canon издържат на най-суровите условия на открито. Пътувайте с лек багаж с компактните ни модели.

Водоустойчиви и бинокли за всякакви атмосферни условия

Изберете измежду нашите първокласни водоустойчиви бинокли 10x42L IS WP с оптика от серия L на Canon и моделите ни 18x50 IS AW и 15x50 IS AW, устойчиви на всякакви атмосферни условия.

Идеални за активности на открито

Тези издържливи бинокли са идеални за ветроходство или риболов във всякакви атмосферни условия. Наблюдавайте звездите с нашите модели за всякакви атмосферни условия с най-голямо увеличение или изберете компактния 10x42L IS WP за ненадминато наблюдение на птици.

Ideal for outdoor activities

Достатъчно издръжливи за всяко приключение

Устойчивите на вода и атмосферни влияния модели на Canon предлагат характерен лесен захват за използване в мокри условия и здраво гумирано покритие, което да издържи на приключенията ви.

Rugged enough for every adventure

Отлична защита от атмосферни влияния

Биноклите за всякакви метеорологични условия разполагат със защита от атмосферни влияния в съответствие с японските индустриални стандарти (JIS4), така че не се увреждат от водни пръски. Нашите напълно водоустойчиви бинокли (JIS7) могат да издържат на временно потапяне във вода до дълбочина 1 метър в продължение на 5 минути.

Excellent weather sealing

Компактни и лесни за носене бинокли

Нашите компактни бинокли предлагат избор от увеличения – от 12x36 IS III до ултракомпактния и лек 8x25 IS.

Идеални за туризъм, събития и спортове

Перфектен спътник при пътуване, нашите компактни и портативни бинокли се побират лесно в малка чанта, така че да са винаги подръка. Идеални за приближаване до действието при спортни събития или концерти.

Ideal for travel, events and sports

Лесна и удобна работа

Добре балансираната конструкция осигурява удобна и лесна работа. Големите гумени сенници на окулярите се регулират спрямо зрението и носещите очила могат лесно да виждат цялото зрително поле благодарение на удобното очно разстояние.

Easy comfortable operation

Лесно управление с пръсти

Наслаждавайте се на лесно управление с пръсти на големия и леснодостъпен бутон на стабилизатора на образа и пръстена за фокусиране, който може да се управлява с всяка от ръцете.

Simple fingertip control

Изберете идеалния бинокъл

Открийте най-добрия за вас бинокъл и вижте отблизо това, което ви интересува.