STARGAZING BINOCULARS
alt text goes here

АСТРОНОМИЧЕСКИ
БИНОКЛИ

Наблюдавайте планети, звездни купове, мъглявини и галактики с нашите бинокли с най-голямо увеличение и пригодност за всякакви атмосферни условия.

Вижте повече нощем

Нашите бинокли за наблюдение на звезди предлагат по-голям обектив, пропускащ повече светлина през нощта, както и по-голямо увеличение за по-далечно наблюдение. За стабилност при наблюдение на звезди без статив се използва стабилизатор на образа, като наред с това бинокълът лесно може да се монтира на статив.

Научете повече за космоса

Биноклите с увеличение 18x и 15x позволяват да виждате по-дълбоко в космоса и ви разкриват отдалечени планети и звезди по-детайлно. Бинокълът 10x42L IS WP предлага по-ярък образ при нощни наблюдения.

Binoculars stargazing

Приближете се до обекта с превъзходно качество

Можете ясно да наблюдавате единични източници на светлина и точни цветове и лесно да разпознавате обектите благодарение на прецизната оптика с призми Porro II на Canon, UD лещите (с ултранисък коефициент на разсейване) и покритието Super Spectra на лещите.

Canon precision optics

Създаден да издържа на сурови атмосферни условия

Можете да използвате всички наши бинокли в сурови атмосферни условия благодарение на тяхната здрава конструкция и уплътнения с висока водоустойчивост, защитаващи ги при дъжд и бури.

Built to withstand harsh weather

Препоръчани бинокли за астрономия

Това са моделите, които подбрахме, за превъзходно изживяване при наблюдение на звезди.

Други активности

Запознайте се с пълната ни гама бинокли и използвайте предоставената информация, за да изберете най-подходящия за вас бинокъл.