TRAVEL BINOCULARS
alt text goes here

ТУРИСТИЧЕСКИ
СТАБИЛИЗАТОР НА ОБРАЗА

Пътувайте с лек багаж с нашите портативни бинокли със стабилизатор на образа.

Лесни за носене – удобна употреба

Добре балансирани и лесни за носене – нашите компактни бинокли предлагат стабилност и яснота на образа, както и избор от коефициенти на увеличение. Използвайте ги удобно за продължителни периоди от време или проследявайте временно обекти по време на пътуване.

Пътувайте с лек багаж

Нашият лек бинокъл – 8x25 IS – тежи 480 g и се побира лесно в чанта или джоб. По-големите модели 10x30 IS II, 12x36 IS III и 10x32 IS са с тегло 600 g, 660 g и 780 g съответно, но предлагат по-голямо увеличение и по-широко зрително поле – идеално за сафарита.

Travel light

Изключително стабилен образ

Наблюдавайте комфортно от движеща се кола или лодка или по време на разходката си. Оптичният стабилизатор на образа (IS) на Canon компенсира много видове движения и осигурява извънредно стабилен и ясен образ и намалено напрежение за очите.

A super steady view

Идеален за приключения, туризъм, представления, концерти

Компактните бинокли са перфектният спътник при пътуване, идеални за наблюдение на силуета на далечен град и разпознаване на животни и други обекти сред природата. Можете също да ги използвате на закрито в театър или на концерт и да наблюдавате представлението от първия ред.

Compact binoculars

Приближете се до обекта с превъзходно качество

Благодарение на експертния опит на Canon в оптиката можете да се наслаждавате на ясно и детайлно наблюдение. Наред с това можете да настроите всеки бинокъл съобразно зрението си, както и лесно да държите с ръкавица моделите с по-голамо увеличение благодарение на гумираното покритие.

Canon’s optical expertise

Препоръчани туристически бинокли

Изберете един от нашите портативни бинокли със стабилизатор на образа за най-приятно преживяване по време на пътуване.

Други активности

Запознайте се с пълната ни гама бинокли и използвайте предоставената информация, за да изберете най-подходящия за вас бинокъл.

Свързани продукти