BINOCULARS FOR RACING AND SPORTING EVENTS
alt text goes here

БИНОКЛИ ЗА
СЪСТЕЗАНИЯ И
СПОРТНИ СЪБИТИЯ

Наблюдавайте отблизо спортни събития, като например конни надбягвания, автомобилни състезания или авиационни демонстрации.

По-близо и удобно

Нашите компактни и портативни бинокли за наблюдение на състезания ви доближават комфортно до действието. Оптичният стабилизатор на образа осигурява изключително стабилно изображение без статив, а широкото зрително поле улеснява наблюдението на пистите или небето и проследяването на бързодвижещи се обекти.

Приближете се, колкото ви е необходимо

Увеличение между 8x и 12x е идеално за наблюдение на спортни събития на открито. По-големите увеличения 10x и 12x са подходящи за наблюдение на авиационни демонстрации или когато сте далеч действието, а увеличението 8x е добър избор при събития на закрито.

Get as close as you need

Изключително стабилен образ без статив

Наблюдавайте спокойно пистата с изключително стабилен образ без статив благодарение на оптичния стабилизатор на образа (IS) на Canon, който компенсира различни видове движения и заклащания. Намирайте и проследявайте лесно бързодвижещи се обекти с функцията за стабилизиране на образа при панорамни движения.

Super steady handheld viewing

Високо качество в цялото зрително поле

Нашите бинокли за наблюдение на спортни събития ви приближават до действието с ясни и отчетливи детайли благодарение на прецизната оптика на Canon и покритието Super Spectra на лещите. Оптичният елемент за изправяне на фокусното поле осигурява детайлен образ в цялото зрително поле и намалено напрежение на очите.

Canon precision optic

Лесна и удобна работа

Добре балансираната конструкция осигурява комфортно и лесно използване на бинокъла през продължителни периоди от време. Големите гумени сенници на окулярите могат да бъдат сгънати и прибрани, ако носите очила, а лещите за коригиране на диоптъра регулират оптиката според зрението ви. Ремъкът и калъфът за носене предпазват бинокъла.

Easy comfortable operation

Препоръчани бинокли за наблюдение на спортни събития

Изберете увеличението, с което ще се приближите удобно до действието.

Други активности

Запознайте се с пълната ни гама бинокли и използвайте предоставената информация, за да изберете най-подходящия за вас бинокъл.

Свързани продукти