IMAGE STABILISED BINOCULAR
alt text goes here

БИНОКЛИ СЪС
СТАБИЛИЗАТОР НА ОБРАЗА

Всички наши бинокли притежават стабилизатор на образа, така че можете лесно да откривате и проследявате обектите с голямо увеличение за по-дълго време.

Наслаждавайте се на изключително стабилен изглед

Оптичният стабилизатор на образа на Canon разпознава и компенсира заклащането на бинокъла и осигурява суперстабилен образ и комфорт при наблюдението.

Ясен образ в движение

Биноклите със стабилизатор на образа бързо и прецизно компенсират заклащането, когато се возите в кола или лодка, както и потрепването на ръцете или по-бавното и повтарящо се движение, предизвикано от дишането.

See clearly on the move

Проследете лесно обекта

Лесно намирайте и проследявайте бързодвижещи се обекти по пистата или в небето благодарение на функцията за стабилизиране на образа при панорамни движения, която компенсира заклащанията, докато следите обекта.

Binocular Easily track your subjec
Watch how Powered IS works

Вижте стабилизатора на образа в действие

Разберете как функцията за стабилизиране на образа при панорамни движения запазва обекта ясен и го задържа в зрителното поле.

Гледайте видео

Наблюдавайте комфортно по-дълго време

Благодарение на ефективното компенсиране на заклащането можете спокойно да използвате бинокъла си Canon със стабилизатор на образа по-дълго време и с по-малко напрежение за очите.

View in comfort for longer

Намерете идеалния бинокъл

Изберете най-подходящия за вас бинокъл на Canon според целите на наблюдението или типа на продукта.