CANON OPTICAL QUALITY
alt text goes here

CANON
ОПТИЧНО КАЧЕСТВО

Обективът на всеки от биноклите на Canon е проектиран и произведен от нас, използвайки нашата всепризната оптична технология, осигуряваща идеално зрително възприятие.

Превъзходно качество за най-добър образ

Оптиката на биноклите на Canon е с ненадмината разделителна способност дори и при слаба светлина – независимо от какво увеличение се нуждаете.

Рязкост в цялото зрително поле

Наслаждавайте се на правилно и детайлно наблюдение на обекта благодарение на елемента за изправяне на фокусното поле, който ви дава кристална гледка в цялото зрително поле.

Edge to edge sharpness

Прецизна оптика от Canon

Оптиката за бинокли на Canon използва богатото технологично наследство на уникалните ни обективи EF за фотоапарати. Моделът 10x42L IS WP дори отговаря на стандартите на престижната ни серия L за обективи. Правите линии се виждат прави благодарение на позитивната дисторсия на прецизната оптика на Canon.

Precision Canon lenses

Образ в живи цветове

Наслаждавайте се на наситен и висококонтрастен образ с прецизен баланс на цветовете благодарение на покритието Super Spectra на лещите, което елиминира ореолите и отблясъците.

A vivid viewing experience

Красиви цветове

Нашите най-добри модели – 18x50 IS AW, 15x50 IS AW, 10x42L IS WP, 10x32 IS, 12x32 IS и 14x32 IS – използват UD лещи (с ултранисък коефициент на разсейване) за постигане на отлично качество на цветовете, което позволява ясно разпознаване на обектите.

Beautiful colour

Намерете идеалния бинокъл

Изберете най-подходящия за вас бинокъл на Canon според целите на наблюдението или типа на продукта.