Birdwatching binoculars
alt text goes here

БИНОКЛИ
БИНОКЛИ

Висококачествени бинокли за наблюдение на птици и диви животни.

Качество и характеристики от Canon

Всички наши бинокли за наблюдение на птици предлагат прецизната оптика на Canon и оптичен стабилизатор на образа, осигуряващи спокойно и комфортно наблюдение по-дълго време.

Приближете се, колкото ви е необходимо

Нашите бинокли с увеличение 8x до 10x са подходящи да бъдат носени навсякъде за наблюдение на птици. Пропускащите повече светлина бинокли със същите увеличения са подходящи за по-слаба светлина, а тези с увеличение 12x и 14x са идеални за наблюдение на малки птици или животни.*

8x to 10x binocular

Наслаждавайте се на ярък образ

Колкото повече светлина улавя бинокълът, толкова по-ярък ще е образът. Нашият бинокъл 10x42L IS WP разполага с първокласна оптика от серията L на Canon и осигурява ярко зрително поле, което го прави идеален за наблюдение на птици при недостатъчна или слаба светлина.

10x42L IS WP binoculars

Изключително стабилен образ

Наслаждавайте се на изключително стабилен образ без статив плюс лесно търсене и следене на птици при голямо увеличение – дори по време на полет – благодарение на оптичния стабилизатор на образа (IS) на Canon, който прецизно компенсира различни видове движения и заклащания.

Научете повече

A super steady view

Приближете се до обекта с превъзходно качество

Лесно откривайте и следете птици при всякакво увеличение благодарение на прецизната оптика с призми Porro II на Canon с ниски нива на изкривяване и покритие Super Spectra на лещите, осигуряващо ярък, ясен и детайлен образ.

Canon precision optics

Наблюдение при всякакви атмосферни условия

Първокласните ни водоустойчиви бинокли 10x42L IS WP издържат и на най-суровите условия благодарение на защитата от атмосферни влияния в съответствие с японските индустриални стандарти (JIS7). Други модели имат издръжливо гумирано покритие за лесен захват и различни нива на водоустойчивост.

waterproof 10x42L IS WP

Погледнете по-широко на нещата

Биноклите с по-малко увеличение от 8x до 10x предлагат по-широко зрително поле за по-лесно наблюдение на бързодвижещи се или отдалечени птици. Биноклите с еднакви увеличения уголемяват образа в еднаква степен, но някои предлагат по-широко зрително поле с повече детайли около обекта.

See a wider view 8x to10x binoculars

Препоръчани бинокли за наблюдение на птици

Изберете от различните нива на увеличение за най-доброто за вас наблюдение на птици.

Други активности

Запознайте се с пълната ни гама бинокли и използвайте предоставената информация, за да изберете най-подходящия за вас бинокъл.

*Показаните изображения са само за илюстрация.

Свързани продукти