PTZ софтуерен контролер

Приложение за дистанционно управление на камери на Canon

Завършете вашата PTZ инфраструктура с този безплатен софтуер на Canon, който позволява управление на до 20 PTZ камери на Canon, девет от които могат да бъдат показвани като визуализация на живо по всяко време в потребителския интерфейс.

 • Дистанционно управление от вашия компютър

  Управлявайте до 20 PTZ камери на Canon, като девет от тях се показват като визуализация на потребителския интерфейс по всяко време. Всичко, от което се нуждаете, е лаптоп с Windows 10 и сте готови за работа.

 • Автоматична регистрация на камерата

  Функцията за автоматична регистрация на камери на Canon локализира всички свързани камери на Canon в една и съща IP мрежа, което прави настройката лесна и бърза.

 • Незабавно наблюдение и преглед на настройките

  Екранният дисплей ви позволява да регулирате настройките на изображението, като диафрагма, усилване, баланс на бялото и други в реално време и да виждате промените в реално време.

 • Пълен контрол върху предварително зададени позиции

  Управлявайте до 100 предварително зададени ъгли на камерата и превключвайте между позициите с лекота. Използвайте функцията, за да позволите запис на до десет различни движения (панорамиране, накланяне, мащабиране), които могат да бъдат възпроизведени с натискането на един бутон.

 • Прецизно регулиране и контрол

  Приложението ви позволява да прецизирате настройките на изображението на избраната камера, като диафрагма, баланс на бялото, усилване и много други, както и да регулирате скоростта на панорамиране, наклон и мащабиране.

 • Персонализирано управление с клавиатура

  Използвайте клавиатурата си, за да контролирате камерите и настройките и да назначавате бутони за регулиране на управлението на панорамирането, накланянето, мащабирането. Настройките за регулиране на диафрагма или усилване могат да бъдат зададени, което ви дава пълен контрол върху вашата PTZ конфигурация.

 • Управление през Wi-Fi с таблет

  Приложението е съвместимо и с таблети с Windows 10. Просто се свържете с мрежата, към която са свързани камерите ви, през Wi-Fi, за да имате пълен контрол върху продукцията, докато сте в движение.

Спецификации

 • Дистанционно управление от вашия компютър

  Управлявайте до 20 PTZ камери и визуализирайте 9 от тях

 • Незабавно наблюдение и преглед на настройките

  Екранният дисплей ви позволява да наблюдавате захранването на камерата, както и да регулирате настройките на изображението

 • Пълен контрол върху предварително зададени позиции

  Контролирайте до 100 предварително зададени ъгли на камерата

 • Персонализируеми бутони

  Използвайте клавиатурата, за да контролирате камерите и настройките и да назначавате бутони

 • Управление чрез таблет

  Съвместимо с таблети с Windows 10

Вземете своя безплатен софтуер

Изберете вашия продукт по-долу, за да изтеглите приложението за дистанционно управление на камери, проектирано ексклузивно за гамата PTZ камери и предлагащо пълен контрол на до 20 камери, с девет канала за визуализация.

Искате ли да се свържете с представител на Canon?

Моля, попълнете краткия формуляр, за да заявите продуктов специалист на Canon да се свърже с вас.

Свързани продукти

 • PTZ камери

  CR-N500

  С 15x оптично увеличение, възможност за заснемане в 4K UHD и Dual Pixel автофокус с опцията за интелигентно автоматично проследяване CR-N500 позволява да се постигне прецизен контрол и безпроблемно поточно предаване през IP с невероятни резултати.
 • PTZ камери

  CR-N300

  Тъй като е оборудвана с 4K UHD разделителна способност, 20x оптично увеличение, хибриден автоматичен фокус с опция за интелигентно автоматично проследяване, множество протоколи за поточно предаване и управление през IP, можете да ангажирате аудиторията си по нови начини.
 • PTZ камери

  CR-N100

  Подвижна 4K PTZ камера с усъвършенстван автоматичен фокус, 20x оптично увеличение и множество IP протоколи с опция за интелигентно автоматично проследяване.
 • PTZ камери

  CR-X300

  Компактна PTZ камера с клас IP65, предлагаща 4K резолюция, 20x оптично увеличение и поточно предаване и управление през IP за широк спектър от приложения.
 • PTZ камери

  CR-X500

  Със здрав и устойчив на атмосферни влияния корпус плюс 4K UHD разделителна способност, 15x оптично увеличение, 12G-SDI и Dual Pixel CMOS AF CR-X500 е идеалната PTZ камера за дистанционно производство и наблюдение.
 • PTZ контролер

  RC-IP1000

  Професионален PTZ контролер със 7-инчов сензорен екран, предлагащ прецизен контрол и IP видеонаблюдение за до 200 видеопотока
 1. Всички данни се базират стандартните тестови методи на Canon, освен ако не е посочено друго.
  Подлежи на промяна без предупреждение.