Canon EOS C500 Mark II
Blank-Rect Image

Canon EOS C300 Mark III

Многофункционална камера 4K Super 35mm със Cinema EOS система

ГОВОРЕТЕ С CANON

Изключително многофункционална Cinema EOS система

Следващото поколение EOS C300 Mark III включва новоразработения 4K Super 35 mm DGO сензор на Canon с 4K 120P висока кадрова честота, широк динамичен диапазон и технология Dual Pixel CMOS AF в същото тяло като на EOS C500 Mark II.

Вижте пълните спецификации

Canon EOS C500 Mark II

Спецификации

4K

4K/120fps

Super 35mm CMOS сензор с нисък шум

DIGIC DV7 Image Processor

Dual Gain Output

16+ стъпки динамичен обхват

Internal 5.9K Cinema RAW Light recording

Вътрешен 4K Cinema RAW Light запис

Компактен RAW файл в CFexpress

4K 4:2:2 10-bit

4K 4:2:2 10 бита

До 810 Mbps вътрешен запис, поддържащ ALL-I и Long GOP формати

Dual CFexpress slots

Два слота за карти CFexpress

Едновременен запис или запис с превключване на памет

High Dynamic Range support

Поддръжка на широк динамичен диапазон

SMPTE ST 2084 и ITU-R BT.2100 (HLG)

Pioneering Autofocus Technology

Авангардна технология за автоматичен фокус

Прецизна и надеждна, с управление чрез сензорен екран

12G-SDI terminal

12G-SDI порт

Предаване на 4K с един кабел

CANON EOS C300 MARK III

* Canon е упълномощен лицензиант на търговската марка CFexpress Ver.2.0™, притежавана от CompactFlash Association, която може да бъде регистрирана под различни юрисдикции.

ИЗТЕГЛЕТЕ НОВИЯ ФЪРМУЕР*СЕГА

Разгърнете пълните възможности на вашия EOS C300 Mark III с изцяло новите опции за мащабируем 12-битов Cinema RAW Light LT, ST и HQ вътрешен запис, контрол на експонацията при Автоматично ISO, маркери за съотношение на образа в режим на възпроизвеждане и много други… За повече информация и за изтегляне сега, моля, щракнете върху връзката по-долу.

* Фърмуерът ще е достъпен през юни 2024 г.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Boneyard Ballet – shot entirely on EOS C300 MARK III

Boneyard Ballet

shot entirely on EOS C300 MARK III

Гледайте видео

Boneyard Ballet – shot entirely on EOS C300 MARK III

Behind the Scenes:

See how director of photography Steve Holleran used the EOS C300 MARK III to shoot Boneyard Ballet

Гледайте видео

ARE YOU A REGISTERED BUSINESS?

Would you like to speak to a Canon sales representative about your business needs. If yes, complete the short form with your details and we’ll be in touch.

I AM A BUSINESS

Заявете Вашия интерес в EOS C300 MARK III

Бъдете първите, които ще получат най-новите актуализации на EOS C300 MARK III, оферти от Canon, съвети и уроци, последните новини и покани за местни събития.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Нов 4K Super 35mm CMOS сензор за спиращо дъха качество на изображението

Снабден с новоразработен 4K S35mm сензор и DIGIC DV7 обработващ процесор, EOS C300 Mark III предоставя изключително изображение с висока разделителна способност със 16+ стопа на широчина.

Освен това има впечатляваща способност при слаба светлина с подобрен нисък шум до ISO 102 400, където човешкото око не може да достигне.

New 4K Super 35 CMOS sensor module

Super 35mm DGO (Dual Gain Output) сензор генерира HDR в реално време

DGO сензорът е новоразработена система за изображения, която предлага изключително чисто качество на картината при слабо осветление, както и превъзходни възможности за придобиване на HDR.

Всеки пиксел в DGO сензорът ще чете изображението с две различни нива на усилване – едно високо и едно ниско, които после ще се комбинират, за да образуват едно изображение. Високото отчитане на усилването е оптимизирано за заснемане на чисти детайли в по-тъмните зони, докато ниското отчитане на усилването е оптимизирано за улавяне на детайлите в по-светлите зони. Следователно, когато се комбинират заедно за точност до ниво на пиксели, детайлите и качеството както на осветените зони, така и на зоните със слабо осветление, ще се поддържат и подобрят, което позволява на фотоапарата да постигне впечатляващ висок динамичен диапазон до 16+ стъпки.

Новият DGO сензор също така е съвместим с Dual Pixel AF, което предоставя на потребителя свободата да постигне изображението, което желае.

Super 35 DGO (Dual Gain Output) module

Високи кадрови честоти до 120fps в 4K

EOS C300 Mark III поддържа непрекъснат 4K запис със скорост до 120fps както в Cinema RAW Light, така и в XF-AVC. В режим 2K (изрязване) кадровата честота от 12 fps до 180 fps може също да бъде зададена за по-голяма творческа свобода, докато специален бутон Slow & Fast осигурява бърз достъп до желаната настройка Slow & Fast.

High Frame rates up to 120FPS

Множество функции за автоматично фокусиране

Поддръжка за вътрешен електронен IS

EOS C300 Mark III включва електронен стабилизатор на образа (IS) в корпуса на камерата, който компенсира заклащането на кинокамерата по 5 оси. Дори когато се използва с обективи без електронна комуникация, електронният IS функционира чрез ръчно въвеждане на фокусното разстояние.

New 4K Super 35 CMOS sensor module

Компактен, лек и надежден

Приблиз. Лекият корпус с тегло от 1750 g позволява удобно оборудване с жиростабилизатори и фотографски платформи – идеално за различни снимачни условия.

Compact lightweight and reliable

Авангардна технология за автоматичен фокус*

EOS C300 Mark III е оборудвана с технологията Dual Pixel CMOS AF на Canon, която предлага високоскоростен непрекъснат AF и надеждна функция за разпознаване на лица до 120p. Потребителите могат да се възползват от интуитивното фокусиране с докосване благодарение на 4,3-инчовия LCD монитор LM-V2, както и от усъвършенстван контрол на фокуса, който осигурява по-естествен киноефект с "дърпане на фокуса".

За още по-прецизна работа на автоматичния фокус EOS C300 Mark III предлага възможност за настройка на скоростта и реакцията на AF проследяването. 

* със съвместими обективи

New 4K Super 35 CMOS sensor module

Различни варианти за системи за монтиране и обективи

EOS C300 Mark III предлага възможност за смяна (опция) на системата за монтиране на обектива съобразно изискванията на различните проекти.

EF гнездото за обективи предлага отлична съвместимост с широка гама обективи Canon EF, включително EF Cine с фиксирано фокусно разстояние, а PL гнездото (опция) поддържа системата Cooke /i. В допълнение се предлагат и адаптери за B4 гнездо (за системи EF или PL) за използване на обективи B4.

EF гнездо

EF гнездо

Гнездо EF Cinema Lock

Гнездо EF Cinema Lock

PL гнездо

PL гнездо

Модулна конструкцията с богати възможности за конфигуриране

Опционните разширителни модули предлагат гъвкава модулна конструкция и богати възможности за конфигуриране, които да отговорят на разнообразните снимачни изисквания.

Разширителен модул EU-V1 предлага допълнителна свързаност, като например интерфейс Genlock, а разширителен модул EU-V2 прибавя още интерфейси, включително още два входа XLR и V-Lock гнездо за батерии за по-голяма продължителност на запис. Разширителният модул EU-V3 е предназначен за продукции с множество камери на живо с поддръжка на Tally сигнал и обратен сигнал. Опционалният визьор EVF-V50 е идеален за употреба без статив и лесно се сваля за използване с жиростабилизатор.

Highly configurable and modular design

Множество формати за запис поддържат работни процеси за телевизионно излъчване

Двата слота за карти позволяват едновременно вътрешно записване на мащабируеми 12-битови Cinema RAW Light LT/ST/HQ или 4K XF-AVC файлове (4:2:2 10-битови) в CFexpress карти. XF-AVC поддържа опции за компресия ALL-I или Long-GOP за различни изисквания на работния процес. Файлове със заместващо видео могат да се записват и в SD карта, което прави работата по редактирането по-ефективна.

5.9K

4K

до 1 Gbps (или 2.1Gps със 120fps)

4K 4:2:2 10-bit

4K 4:2:2 10 бита

до 810 Mbps (или 2Gps със 120fps)

MULTIPLE RECORDING FORMATS MODULE

Разширителни модули

Приложение Multi-Camera Control на Canon

Управлявайте едновременно до 4 професионални видеокамери със смартфона си чрез Wi-Fi, като се възползвате от протокола XC на Canon, вграден в множество камери Cinema EOS и XF.

Получете достъп до изглед на живо, както и до управление на различни настройки на камерата, включително експонация, фокус, мащабиране, активиране на записа, формат на записа и много повече.

Съвместимо с EOS C70, C300 Mark III, C500 Mark II и XF605. Налично за изтегляне от iOS App Store през декември 2023 г.

Canon Multi-Camera Control App
What's in the box

Какво включва комплектът

Корпус на EOS C300 Mark III

LCD монитор LM-V2

Приставка за монтаж на LCD LA-V2

Кабел UN-5

Ръкохватка GR-V1

Ръкохватка

Държач за микрофон

Батерия BP-A60

Зарядно устройство за батерии CG-A20

Компактен захранващ адаптер CA-CP200B

Захранващ кабел

Ремък за рамо SS-1200

Скоба за разширителни модули

Опора за палец

Капачка за тялото

Шестостенни ключове и болтове

Аксесоари

Свързани продукти

Може да се заинтересувате също и от

Усъвършенствайте се, регистрирайте се сега

Регистрирайте се за съвети от други професионалисти, новини от индустрията, покани за събития и актуализации на фърмуера.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Canon EOS C500 Mark II