Be story ready for the school year ahead
alt text goes here

КОГАТО УЧЕНЕТО И ЗАБАВЛЕНИЕТО ВЪРВЯТ

РЪКА ЗА РЪКА

Подготовката за следващата учебна година може да се превърне в приятно и цветно забавление, особено ако се възползвате от всички творчески възможности, които предлагат комплектите от принтер Canon MegaТank и творчески сет хартии Canon Creative Kit!

ИКОНОМИЧНИ ПРИНТЕРИ CANON MEGATANK С 3Г. ГАРАНЦИЯ

Наслаждавайте се на висококачествени разпечатки на ниска цена и максимално удобство с MegaТank принтерите със зареждаеми резервоари с мастило от серията PIXMA G.

Идеални за домашно обучение, за забавни творчески проекти за цялото семейство, за вдъхване на нов живот на любимите ви снимки или за висококачествен и бърз печат в домашния ви офис, MegaTank принтерите осигуряват качествени резултати на ниска цена и удобни за потребителя функции за безупречно използване.

Виж всички принтери от серията MegaTank

Възползвай се от удължената гаранция* на принерите от серията PIXMA G, след регистрация на устройството тук.

ТВОРЧЕСКИ КОМПЛЕКТ ХАРТИИ CANON

Възможностите са безкрайни с този творчески комплект, включващ 3 различни типа хартия (50л. фотохартия, 5л. презалепяща и 5л. магнитна хартия). Той гарантирано ще направи печатането у дома забавно и вдъхновяващо!

Забавлявай се с отпечатване на снимки върху фотохартия, презалепяща се или магнитна хартия – чудесно за планиране на задълженията и игра, декориране на интериор или добавяне на личен стил към твоя дом!

Промоция „Отново на училище“ – MegaTank принтери с 3г. Гаранция

Избери MegaTank принтер, който отговаря на нуждите ти и го вземи в комплект с творчески сет хартии Canon Creative Kit. Възползвай се от удължената гаранция, след регистрация на своето ново устройство тук.

Промоцията е валидна от 16.08.2021 до 30.09.2021 или до изчерпване на наличностите.

Продукти, участващи в промоцията:

PIXMA G2420
PIXMA G3420
PIXMA G1411
PIXMA G5040
PIXMA G2411
PIXMA G2415
PIXMA G3411
PIXMA G3415
PIXMA G6040


Партньори, участващи в промоцията:

Техномаркет
Технополис


* удължената гаранция е валидна за всички MegaTank принтери, с изключение на PIXMA G540 и PIXMA G640. Повече за промоцията: 3г. гаранция, може да откриете на www.canon.bg/officepromo