Обективи RF

Canon RF 800mm F5.6L IS USM

Запълнете кадъра с детайли от далечината благодарение на този изумителен 800 mm супер телеобектив. Проектиран за фотоапарати от серия EOS R, този обектив е създаден за фотографите на дива природа и спортните фотографи, които търсят безкомпромисно представяне при всякакви условия.

Canon RF 800mm F5.6L е най-подходящ за

Canon Camera

Разширете границите на производителността

RF 800mm F5.6L IS USM е създаден, за да впечатлява. От бърза диафрагма F5.6 и 4,5-стъпкова стабилизация на образа* за лесно управление до елементи на обектива от флуор, UD и Super UD с усъвършенствани покрития – той задава нови стандарти в оптичното качество.

* В комбинация с вграден стабилизатор на образа.

Контролирайте с увереност

Това е най-лекият и най-къс обектив от 800 mm обектив от серията L на Canon, който е възможен благодарение на усъвършенствания оптичен дизайн. Оптимизираното разпределение на теглото вдъхва увереност, докато ръчното нагласяне на фокуса по всяко време е винаги на разположение за прецизен AF контрол.

Canon Camera
Canon Camera

Здрав и интуитивен за всяка задача

Дизайнът на серия L набляга върху използваемостта. Лекият корпус от магнезиева сплав с топлоизолираща боя предпазва оптиката отвътре, докато прахът и влагата се отблъскват от флуора на външните елементи.

Създаден за серията EOS R.

RF 800mm F5.6L IS USM е най-добрият в гамата обективи на Canon. Механизъм на диафрагмата с 1/8 стъпки и минимално разстояние на фокусиране от 2,6 m осигуряват превъзходна гъвкавост на снимане, докато системата IS работи с вградена IS за още по-добра стабилност.

Canon Camera
Canon Camera

Направете го по свой начин и поемете контрола

RF 800mm F5.6L IS USM има множество персонализируеми опции с две предварителни настройки на фокуса и персонализируем бутон за спиране на AF. Напълно съвместим е с удължители RF и посоката на фокусиране може дори да бъде обърната, за да съответства на тази, с която сте свикнали.

Спецификации

 • 800 mm фокусно разстояние

 • Макс. отвор на диафрагмата f/5,6

 • 4,5-стъпков стабилизатор на образа1

 • Диафрагма от 9 елемента

 • Персонализируеми контроли

 • RF гнездо

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Вдъхновете се, регистрирайте се сега

Никога не пропускайте най-новите оферти от Canon, съвети и уроци, новини и покани за местни събития.
Canon RF 800mm F5.6L IS USM

Какво включва комплектът

Всичко, от което се нуждаете, за да заснемете изумителни супер телефото кадри

 • RF 800mm F5.6L IS USM

 • Капачка обектив E-180E

 • Сенник за обектив ET-155 (WIII)

 • Мек калъф за обектив LS600

 • Широк ремък за обектива

Аксесоари

Свързани продукти

Може да се заинтересувате също и от

 1. Всички данни се базират стандартните тестови методи на Canon, освен ако не е посочено друго. Подлежи на промяна без предупреждение.